NOVITETI

Optima Telekom nudi dvije nove fiskalne blagajne

16.05.2016 u 13:53

Bionic
Reading

OptiFiskal Mini i OptiFiskal Maxi cjelovita su rješenja fiskalnih blagajni namijenjena malim tvrtkama i poslovnim korisnicima iz viših segmenata tržišta koji svoje poslovanje moraju uskladiti sa Zakonom o fiskalizaciji u prometu gotovinom

Nove usluge Optima Telekoma nude hardversko-softverska rješenja. Usluga OptiFiskal Mini korisnicima nudi najjednostavniju moguću prilagodbu zakonskoj obvezi fiskalizacije, lako je prenosiva te zauzima minimalno prostora. Iznimno je jednostavna za korištenje, tvrde u Optimi, a objedinjuje blagajnu, pisač i aplikaciju u jednom uređaju koji je dovoljni mali da stane u vaš dlan.

OptiFiskal Maxi je fiskalna je blagajna na Androidu. Objedinjuje pisač, tipkovnicu i aplikaciju te 7-inčni (17,7 centimetara) ekran osjetljivim. Ima i opciju vođenja skladišta, kao i mogućnost lakše autorizacije korisnika putem narukvice, privjeska ili pametne kartice.


Obje usluge uključuju kako korisničku tako i i tehničku podršku (24 sata dnevno, sedam dana u tjednu), zamjenu uređaja u slučaju uništenja ili gubitka u roku od 24 sata, kao i edukaciju i instalaciju na lokaciji korisnika. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom, korisnik i dalje može izdavati račune, a čim se ponovno uspostavi veza, računi se automatski šalju Poreznoj upravi.

Usluge plaćate u mjesečnim naknadama. U cijenu je uključeno i održavanje, a moguće je ugovaranje s minimalnim jednokratnim troškovima.

'Uz postojeće poslovne korisnike koji već koriste usluge zasnovane na broadband pristupu, cilj nam je ponuditi nove ICT usluge i novim poslovnim korisnicima koji će se tek odlučiti na korištenje broadband usluga', kaže direktor Odjela za poslovnu prodaju Optima Telekoma Darko Laktašić