KOMPANIJA NA REDDITU

OnePlus Two stiže sredinom 2015., možda će biti manji

04.10.2014 u 08:32

Bionic
Reading

Dok je OnePlus One u mnogočemu još uvijek kompanijino 'novorođenče', jasno je da OnePlus misli i na (ne tako) daleku budućnost. U razgovoru na AMA događanju na mreži Reddit otkrili su kako se sprema OnePlus Two, ali i to kako za OnePlus One priča ni blizu nije gotova - na žalost - posebno u smislu dostupnosti uređaja

Carl i David iz kompanije OnePlus otkrili su kako i dalje blisko surađuju s Cyanogen developerima te da se u sljedećoj nadogradnji za OnePlus One sprema i nekoliko 'prilično vidljivih iznenađenja'. Sljedeći uređaj iz njihove radionice bi mogao biti manje dijagonale, a što se dostupnosti tiče ciljaju na drugi ili treći kvartal 2015. godine.

Na upit hoće li uređaj biti moguće kupiti u 2014. godini, OP-ovci su otkrili da se i dalje planiraju držati sustava prednarudžbe/pozivnica, kako bi 'sporije rasli i na zdrav način' te kako 'bi kompanija radila bez previše rizika'. Smatraju kako prodaja nije išla kako su planirali, spomenuvši da je potražnja premašena za 30 puta te da bi sve 'pod kontrolom' trebalo biti tek za nekoliko mjeseci.

U OnePlus pogonima rade 'na više kategorija proizvoda', iako nisu otkrili planiraju li i vlastiti pametni ručni sat ili kakav drugi (nosivi) gadget. Smatraju da OLED ekrani neće još neko vrijeme stići u njihove uređaje, jer su 'neisplativi', kao i to da današnje tehnologije bežičnog punjenja gadgeta jednostavno nisu dovoljno zrele.

Više o svemu je moguće pročitati na Redditu