ZA SVAČIJI UKUS

Neodlučni ste oko vašeg sljedećeg korisničkog imena? Ove stranice bi vam mogle pomoći

27.06.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Došli ste na novi forum ili stranicu i želite si nadjenuti najoriginalnije ime? Pobrojali smo pet internetskh destinacija koje će i najnemaštovitijim internautima pomoći izabrati najbolji internetski nadimak

Tražite neko originalno korisničko ime? Nitko nije zaljubljen u dosadne nadimke, pogotovo ako ti nadimci dolaze u obliku online identiteta. Na sreću svih potencijalnih internauta, internet je prepun vrlo zanimljivih generatora nadimaka koji će vam, ako ništa drugo, pomoći pri smišljanju vlastite umotvorine.

Pobrojali smo pet najboljih.

SpinXO

SpinXO je bez dvojbe jedan od najboljih generatora korisničkih imena. Dolazi s nekoliko različitih kategorija poput Instagrama, YouTubea, videoigara ili nadimaka, što znači da što god tražili - SpinXO ima dobar prijedlog koji ćete naknadno moći modificirati.

Za početak, unesite pokoju informaciju poput imena, hobija, važnih riječi ili brojeva i pritisnite na tipku Spin. SpinXO će izbaciti listu s desecima različitih nadimaka.

Generator Land

Generator Land koristi vrlo jednostavan pristup stvaranju imena. Sve što trebate napraviti je pritisnuti tipku i dobit ćete neko prikladno internetsko ime. Ne sviđa vam se rezultat? Pritisnite još jednom. I još jednom. I još jednom.

Name Generator

Name Generator korisnicima tijekom stvaranja imena nudi veliku kreativnu slobodu. Za razliku od ostalih generatora korisničkih imena, Name Generator pruža i opciju ubacivanja prefiksa i sufiksa na vaše novo internetsko ime - na vama je kako želite te riječi aranžirati.

Nakon što ste spremni za listu imena, kliknite na Generate Screen Names i vidjet ćete što vam se nudi. Kako bi olakšao pregled kroz velik broj ponuđenih imena, Name Generator omogućava čuvanje onih najboljih u listu na desnoj strani ekrana pod listom 'Favorite Names'.

Online Name Generator

Online Name Generator nudi velik broj različitih ideja za nadimke - od imena za D&D do superheroja, nadimaka i hrpe drugih potencijalnih primjena. Svaki generator imena na listi koristi jedinstvene nadimke i komponente. Samo kliknite na stil koji želite i birajte opciju Generate kako biste dobili hrpu prijedloga.

Cool Screen Name Generator

Cool Screen Name Generator jedan je od brojnih generatora imena na stranici namegeneratorfun.com. Također je vrlo koristan alat ako želite stvoriti dobro ime za sve od YouTubea do Twittera. Ovaj jednostavni generator nudi opciju kreacije imena - od nasumičnog do onog stvorenog iz vašeg pravog imena. Nakon toga birajte spol vašeg korisničkog imena ili ga održite neutralnim.

Uz pristup ovakvom generatoru imena, zubilja nećete imati problema s pronalaženjem persone s vrlo poželjnom kreativnom notom.