prijave u tijeku

Naučite besplatno programirati u JavaScriptu!

17.02.2017 u 11:08

Bionic
Reading

U besplatnu školu programiranja tvrtke Axilis prijaviti se mogu svi neovisno o stupnju obrazovanja ili prethodnom iskustvu, iako je osnovno znanje u programiranju dobro došlo

Tvrtka za dizajn i razvoj softvera Axilis organizira besplatnu školu JavaScripta koja će biti održana tijekom pet subota, počevši od 11. ožujka. Tema predavanja bit će jezik JavaScript te pripadajuće tehnologije poput Nodea i Reacta.

Predavači Petar Kovačević, Vedran Maršić i Matko Raguž, skupa s prošlogodišnjim polaznikom radionice Axilis JavaScript School Sergejem Jakovljevim, pripremit će vas na brže savladavanje novih tehnologija te postizanje optimalnog balansa između teorije i prakse.

Prijaviti se mogu svi neovisno o stupnju obrazovanja ili prethodnom iskustvu, iako je osnovno znanje u programiranju dobro došlo.

Na radionicama će se programirati web aplikacije (backend i frontend), a grupe će brojem biti prilagođene načinu rada. Posljednju subotu u nizu polaznici će biti podijeljeni u nekoliko grupa kako bi zajednički mogli pokazati stečeno znanje i savladane vještine. Radionice su osmišljene kako bi vam probudile i inženjersku intuiciju te približile vam stvarne realne probleme i scenarije.

Prošle godine stiglo je više od 200 prijava. Dvoje polaznika dobilo je priliku zaposliti se u Axilisu.

Prijave za Axilis JavaScript School su otvorene do 2. ožujka. Na GitHubu možete vidjeti kako je to izgledalo prošle godine te pregledati i preuzeti materijale koji su bili korišteni.