samo za odlikaše

Najskuplji Samsung Galaxy S10 Plus stiže u luksuznoj keramički bijeloj boji?

16.02.2019 u 08:04

Bionic
Reading

Dosad su u javnost iscurile razne fotografije novog Samsungovog modela Galaxy S10 u različitim bojama. Pričalo se i da je među njima i 'keramički bijela' verzija no sad prvi put imamo priliku vidjeti kako bi to otprilike izgledalo u stvarnosti.

Sudeći po onome što se može vidjeti na stranici MySmartPrice, ova nijansa je na prvi pogled prilično jednostavna, pogotovo u usporedbi s bisernom Prism White nijansom, koja bi se također trebala naći u ponudi.

No jednostavno ne znači loše. Riječ je o čistoj, svijetlo bijeloj boji, navodno nazvanoj 'luksuzna keramički bijela'. Uostalom, u ovoj će se boji moći kupiti samo najskuplji modeli Galaxyja S10 Plus, oni s 12 GB RAM-a i čak terabajtom prostora za pohranu.

Samsungov Galaxy S10 Plus trebao bi se pojaviti i u dvije nijanse bijele boje Izvor: Društvene mreže / Autor: sakitech

Pričalo se i kako će ovaj top model biti ponuđen u Prism Black nijansi. Isti izvori spominju da će najjeftinija verzija, za koju se priča da ima 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu, biti dostupna u crnoj, zelenoj, bijeloj i plavoj boji.

Srednji model s osam GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu mogao bi se prodavati u Prism Black crnoj, biserno bijeloj i plavoj boji.

Samsung Galaxy Note 9 - slike uređaja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Naravno, sve su to zasad još samo glasine, ali kako se bliži dan kad će najočekivaniji telefon godine izaći na tržište, možemo vjerovati da su ove glasine veoma blizu konačnoj istini.