PROCURILE CIJENE

Zar će novi Samsung Galaxy S10 zbilja ovoliko koštati?

23.01.2019 u 15:03

Bionic
Reading

Dok Samsung neposredno prije dolaska mudro šuti, internet bruji manje ili više provjerenim informacijama, a jedna od njih je i nedavna (slučajno) objavljena cijena Galaxyja S10

Cijena novog Samsung Galaxyja je, prema svemu sudeći, izašla u javnost čak mjesec dana prije službene prezentacije. Prema dosadašnjim izvješćima, telefon će doći u tri veličine od kojih svaka ima zasebne značajke, s time da će standardni Galaxy 10 biti u cjenovnoj sredini između skupog Plusa i jeftinijeg Litea.

Informacije o cijeni stižu s talijanske web stranice TuttoAndroid koja je razotkrila cijenik za različite verzije uređaja, kao i dostupne boje.

  • +6
Samsung Galaxy S9 Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Skuplji model tako će vas prema njihovim podacima koštati 1599 eura, što je otprilike u istom rangu kao i iPhone XS Max. Lite verzija Galaxyja S10 imat će početnu cijenu od 799 eura, dok će standardni Galaxy S10 koštati 1179 eura, prenosi talijanski portal.

MOBILNI TELEFONI

Što izabrati? Usporedili smo Huawei Mate 20, iPhone XS i Samsung Galaxy S9

Pogledaj galeriju

Nove značajke

Ovaj vrlo neobični dizajn nije jedina stvar kojom će korejski proizvođač pokušati prodati uređaj te ga izdvojiti iz konkurencije. Značajka koju svi čekaju je ugrađeni skener za otiske prsta koji će navodno biti smješten ispod samog ekrana. Dio kupaca ovo možda neće prihvatiti s jednakom dozom oduševljenja, s obzirom da funkcija navodno ne radi ako se koristi bilo koja vrsta zaštite ekrana, prenosi Independent.

Što se izgleda uređaja tiče, na internetu se pojavilo njih nekoliko, s time da se kao trenutno najpouzdaniji izvor smatra poznati tviteraš Evan Blass (evleaks).

Službeno predstavljanje uređaja najavljeno je za 20. veljače, s time da u prodaju kreću početkom ožujka.