KAD ĆE TA BORBA

Musk i Zuckerberg si međusobno 'spuštaju' dok borba u kavezu čeka

14.08.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Tragikomična prepirka među super bogatim vlasnicima tehnoloških kompanija se nastavlja, ovaj put u obliku djetinjastih uvreda

Mark Zuckerberg prozvao je Elona Muska da izbjegava planiranu borbu u kavezu, rekavši da 'Elon nije ozbiljan i da je vrijeme da se cijela stvar zaboravi'. Musk je ubrzo odgovorio nazvavši Zuckerberga 'piletom'.

'On ne može jesti u Chic fil-A (restoranima brze hrane koji služe piletinu), jer bi to bio kanibalizam', napisao je Musk na svojoj društvenoj mreži X. Prepirka je krenula u subotu navečer, nakon što je Zuckerberg na Threadsu, njegovoj novoj aplikaciji koja konkurira Muskovu X-u, bivšem Twitteru, napisao da je spreman za borbu, ali da Musk odugovlači.

'Prvo, Elon nikako da potvrditi datum, onda kaže da mora na operaciju, a sada traži da vježba u mome dvorištu. Kad postane ozbiljan i predloži mjesto i vrijeme, zna kako doći do mene', rekao je Zuckerberg. Magnati društvenih medija se od lipnja međusobno nagovaraju na fizički okršaj u mješovitim borilačkim vještinama.

Senzacija je počela kada je Musk 20. lipnja napisao da je 'spreman za borbu u kavezu' sa Zuckerbergom, koji trenira džiju džicu.