još jedna aukcija

Nova čistka: Musk prodaje svjetleći logotip Twittera i druge memorabilije

11.08.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon rebrendiranja tvrtke u X multimilijarder Elon Musk odlučio je ponuditi na aukcijskoj prodaji natpise na zgradama Twittera i druge predmete iz tvrtke

Nakon što je u siječnju održao jednu aukciju, na kojoj su zainteresirani mogli kupiti razne predmete iz ureda Twittera, sada je na red došla još jedna. Među 584 predmeta na aukciji u ponudi su stolići za kavu, golemi kavezi za ptice te uljane slike.

Također su navedeni i deseci stolova i stolica, DJ kabina i dovoljno glazbenih instrumenata za opremanje prosječnog benda.

Otkako je prošle godine kupio platformu društvenih medija, Musk je ukinuo tisuće radnih mjesta u nastojanju da smanji troškove.

  • +18
Prva rasprodaja predmeta u Twitteru održana je u siječnju 2023. Izvor: Profimedia / Autor: hgpauction.com/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Ova aukcija je nazvana ‘Rebrendiranje Twittera: Online aukcija s memorabilijima, umjetnošću, uredskom imovinom i više!’ Jedan od logotipa Twittera u ponudi još uvijek je pričvršćen za sjedište tvrtke u 10. ulici u San Franciscu.

‘Ptica je još uvijek postavljena sa strane zgrade. Kupac je odgovoran za angažiranje tvrtke s licencom te s odgovarajućim dozvolama’, navodi se u aukciji.

Aukcija također uključuje glazbenu opremu u rasponu od gitara do bubnjeva i pojačala, kao i DJ kabinu s kontrolerom, miksete i zvučnike. Minimalna ponuda za svaki predmet je 25 dolara, prema aukcijskoj kući Heritage Global Partners.

Nadmetanje počinje 12. rujna, a završetak je predviđen dva dana kasnije.

Online aukciji možete pristupiti putem ovog linka.