super teškaši

Musk će na X-u prenositi borbu u kavezu sa Zuckerbergom

06.08.2023 u 12:26

Bionic
Reading

Elon Musk je objavio da će društvena mreža X, ranije poznata kao Twitter, prenositi njegovu borbu u kavezu protiv Marka Zuckerberga, šefa Mete

Magnati društvenih medija se od lipnja međusobno nagovaraju na fizički okršaj u mješovitim borilačkim vještinma au kavezu u Las Vegasu.

"Prijenos uživo borbe Zuck v. Musk će biti na X-u. Sva zarada će ići u humanitarne svrhe za vojne veterane", napisao je Musk u objavi na X-u rano u nedjelju, no nije pružio daljnje pojedinosti.

Musk je ranije u nedjelju na X-u rekao da "tijekom dana diže utege, priprema se za borbu", dodavši da nije imao vremena za trening te stoga utege nosi na posao.

Kada je korisnik X-a Muska pitao koja je svrha borbe, on je odgovorio da je to "civilizirani oblik rata. Muškarci vole rat".

Meta nije odgovorila na Reutersov zahtjev za komentarom na Muskovu objavu.

  • +11
Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: Apaydin Alain/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Senzacija je započela kada je Musk u objavi 20. lipnja napisao da je "spreman za borbu u kavezu" sa Zuckerbergom, koji trenira džiju džicu.

Dan kasnije je 39-godišnji Zuckerberg, koji je na svojoj društvenoj mreži INstagram objavljivao fotografije s mečeva u kojima je pobijedio, zatražio od Muska (51) da mu "pošalje lokaciju" predloženog okršaja, na što je Musk odgovorio "Vegas Octagon", referirajući se na mjesto gdje se održavaju mečevi prvenstva u mješovitim borilačkim vještinama.

Musk je rekao da će početi trenirati bude li sigurno da će se borba održati.