SUKOB BOGATUNA

Elon Musk: Prije nego što odem u ring, možda ću morati na operaciju

08.08.2023 u 14:00

Bionic
Reading

Vlasnik Tesle i Twittera (koji se sad zove X) ide na magnetnu rezonancu, nakon koje će znati više o zdravstvenom stanju i, kaže, potencijalnom datumu šaketanja s vlasnikom Facebooka (koji se sad zove Meta), Markom Zuckerbergom

Bitka između egocentričnih milijardera možda se susrela s nezaobilaznom odgodom. Elon Musk kaže da će možda morati na operaciju koja će odgoditi predloženu borbu u kavezu protiv Marka Zuckerberga.

Musk je na njegovoj društvenoj mreži X u nedjelju navečer napisao da ide na magnetnu rezonancu vrata i gornjih leđa te će kasnije ovog tjedna saznati hoće li morati na operaciju prije borbe protiv Zuckerberga jer, piše Engadget, 'cijela stvar totalno ne zvuči kao pokušaj izvlačenja uz pomoć doktorske ispričnice'.

Ne samo da bi ova operacija mogla odgoditi borbu, već će vjerojatno i utjecati na Muskovu radnu učinkovitost u njegovim kompanijama, piše CNBC. Teslina dionica je u ponedjeljak pala za dva posto, piše CNBC. Musk je, podsjetimo, također vlasnik X-a i SpaceX-a.

Datum borbe još nije određen. Zuckerberg kaže da je predložio 26. kolovoza, no tvrdi da mu Musk nije odgovorio. 'Ne očekujem da će biti išta od toga' napisao je Metin šef u Threadsima.

Oba se bogataša pripremaju za potencijalni meč konstantnim podbadanjem. Musk je napisao da će se borba prenositi uživo na X-u, naglasivši da će sva zarada ići u zakladu za veterane. Zuckerberg je na to odgovorio rekavši 'Ne misliš li da bi smo za takvo što trebali koristiti pouzdaniju platformu za dobrotvorne svrhe', referirajući na Facebookovu funkciju dobrovoljnih donacija koja postoji već nekoliko godina.