vrhunska tehnologija

Links otvorio svoju 16. poslovnicu u Hrvatskoj, nova poslovnica u Poreču

04.09.2023 u 09:18

Bionic
Reading

Danas je velika vijest u svijetu tehnologije - Links, vodeći maloprodajni lanac informatičkih proizvoda, ponosno je objavio otvorenje svoje 16. poslovnice u Hrvatskoj. Nova poslovnica smještena na adresi Mate Vlašića 26/44 u Poreču, predstavlja ne samo prvu poslovnicu u ovom prekrasnom gradu, već i drugu u regiji Istre

Na prostranih preko 160 četvornih metara, kupcima se nudi spektakularan izbor od preko 12.000 informatičkih proizvoda, čime Links još jednom potvrđuje svoju predanost pružanju vrhunske tehnologije svojim kupcima diljem Hrvatske. No to nije sve - osim bogatog asortimana informatičkih proizvoda, kupci će imati priliku naručiti i ostale proizvode iz širokog Links asortimana, kao što su mali kućanski aparati ili uređaji bijele tehnike, s mogućnošću besplatne dostave ili preuzimanja u poslovnici.

Jedinstvena značajka nove poslovnice je prostrana demo zona, opremljena najnovijim tehnološkim čudima u kategorijama laptopa, monitora, pametnih telefona i pametnih satova. 'Kupci će moći osobno isprobati ove uređaje uz stručnu pomoć našeg prodajnog tima te odabrati idealan proizvod koji će zadovoljiti njihove potrebe i želje. Osim toga, za naše vjerne kupce osigurali smo parkirna mjesta kako bi im kupovina bila što udobnija i praktičnija' – ističu u Linksu.

Links je također ponosno predstavio novi brend koji ima u ponudi – Octio, koji se ekskluzivno može kupiti samo u Linksu. Ovaj ekskluzivni brand nudi jednostavne, kvalitetne i pristupačne uređaje uredske periferije koji će zasigurno redefinirati vaše korisničko iskustvo. Svaki Octio proizvod izrađen je s pažnjom prema kvaliteti, jamčeći dugotrajnost i pouzdan rad. 'Ono što nas posebno veseli jest to što su ovi proizvodi jednostavni za korištenje i omogućavaju da tehnologija bude pristupačna svima'- ističu u Linksu. Osim ovog noviteta u Linksu možete pronaći i mnoge druge ekskluzivne proizvode, a jedan od njih je i Tessen gaming tipkovnica koja je s razlogom najprodavaniji model u Linksu.

Links je, od početka godine, dodatno potvrdio svoj angažman prema zajednici i gospodarstvu zapošljavanjem čak 51 novog djelatnika. Otvorenje nove poslovnice u Poreču predstavlja ne samo širenje poslovanja, već i priliku za stvaranje novih radnih mjesta, doprinoseći tako lokalnoj ekonomiji.

Svi ljubitelji tehnologije i inovacija sada imaju još jedno odredište u Poreču - Links poslovnicu, gdje će otkriti vrhunski izbor informatičkih proizvoda, ekskluzivnih brendova i tehnoloških rješenja koja će udovoljiti svakom zahtjevu. Povodom otvorenja nove poslovnice u Poreču Links je za kupce pripremio i ekskluzivnu ponudu poznatih brendova koja vrijedi do 9. rujna. Osim super ušteda do 50% povodom otvorenja Links je pripremio nagrade za najbrže kupce i mnoga druga iznenađenja, a njihova Links maskota bila je posebna atrakcija za najmlađe posjetitelje. Kako bi proslava bila posebna pripremili su odličan nagradni natječaj u kojem možete sudjelovati do 30. rujna i osvojiti Segway romobil Ninebot MAX G2 E u vrijednosti 899,99 €.

U Linksu su potvrdili 'Kontinuirano ulažemo u razvoj i rast te je otvorenje poslovnice u Poreču dio strateškog širenja Linksa diljem zemlje, a kako velik broj kupaca dolazi upravo s ovog područja željeli smo im približiti našu ponudu i usluge te im omogućiti bržu i kvalitetniju kupovinu. S veseljem vas pozivamo da nas posjetite u novoj poslovnici u Poreču i doživite tehnologiju na potpuno novoj razini.'

Najnovije trendove, aktualne ponude i dodatnu inspiraciju pronađite na links.hr i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.