PODUZETNICI, JAVITE SE

Još stignete dobiti potporu za put u Las Vegas

26.03.2015 u 15:46

Bionic
Reading

Zbog velikog interesa poduzetnika, HAMAG-BICRO je produljio rok za prijavu za sufinanciranje troškova sudjelovanja hrvatskih kompanija na sajmu INTEROP

Rok je produljen do 1. travnja. INTEROP je međunarodni tehnološki sajam koji nudi poduzetnicima iz IT sektora nudi mogućnost umrežavanja, upoznavanja s novim programima i edukacije. Bit će održan u u Las Vegasu od 27. travnja do 1. svibnja.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za sudjelovanje na sajmu i posjet Silicijskoj dolini Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavili su 16. ožujka.

Cilj je bio putem ciljane potpore za sufinanciranje troškova sudjelovanja na inozemnom sajmu jačati konkurentnost, odnosno učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnim tržištima.


Davatelj potpore ukupnog iznosa 180 tisuća kuna je Ministarstvo poduzetništva, a javni poziv provodi HAMAG-BICRO. Namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Republike Hrvatske.

Prijave možete podnijeti u dva uvezena primjerka unutar jedne omotnice, isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom u zatvorenoj omotnici, na adresu:

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

'Prijava na Javni poziv - Program sufinanciranja troškova sudjelovanja na sajmu INTEROP'

Prilaz Gjure Deželića 7

10000 Zagreb

Više pojedinosti potražite na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a