NATJECANJE

HAMAG-BICRO i Startup India u potrazi za inovativnim rješenjima hrvatskih i indijskih startup poduzeća

12.04.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Sudionici Indijsko-hrvatskog startup izazova koji ponude najbolja rješenja, mogu osvojiti novčane nagrade, mentorstvo, inkubaciju i poslovna rješenja za rast. Ukupna vrijednost nagradnog fonda procjenjuje se na 43.000 dolara

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Startup India organiziraju natjecanje Indijsko-hrvatski startup izazov u suradnji s tvrtkama partnerima Infobip, KONČAR i HexGn, uz podršku Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj. Nakon pokretanja India-Croatia Startup Bridge, digitalne platforme osmišljene za jačanje međunarodne suradnje i inovacijskog okruženja te trgovinsko-gospodarske suradnje Hrvatske i Indije, HAMAG-BICRO i Startup India nastavljaju s aktivnostima osmišljenim za poticanje suradnje indijskih i hrvatskih startup poduzeća.

Na tom tragu osmišljeno je natjecanje u okviru kojeg se traže inovativna rješenja startup poduzeća za tri zadana izazova u području održivosti, sredstava za život, ciljeva održivog razvoja, zelene energije, obrazovanja i razvoja vještina: Čista voda i bolja kvaliteta življenja, Smanjena nejednakost te Dostojanstven rad i gospodarski rast.

Sudionici Indijsko-hrvatskog startup izazova koji ponude najbolja rješenja, mogu osvojiti novčane nagrade, mentorstvo, inkubaciju i poslovna rješenja za rast. Ukupna vrijednost nagradnog fonda procjenjuje se na 43.000,00 USD.

Tvrtke partneri Indijsko-hrvatskog startup izazova osigurat će sljedeće pogodnosti za najbolja rješenja hrvatskih i indijskih startup poduzeća koja će sudjelovati u natjecanju:

  • Infobip će među 12 uspješnih sudionika odabrati do 3 najbolja startup rješenja i dodijeliti svakom od njih nagradu u obliku proizvoda i usluga tvrtke Infobip ukupne vrijednosti 10.000 USD. Odabrani startup timovi dobit će podršku Infobip tima kako bi što više iskoristili mogućnosti Infobip proizvoda za njihov rast.  
  • KONČAR će za najbolje startup rješenje izazova Dostojanstven rad i gospodarski rast osigurati novčanu nagradu u vrijednosti 10.000,00 kn bruto iznosa (~1.694 USD).
  • Hexgn će osigurati besplatan scale up program vrijedan 2.000 USD svakom od 12 uspješnih sudionika (šest iz Indije i šest iz Hrvatske). Program će trajati 45 dana dvaput tjedno.

Zainteresirana startup poduzeća mogu prijaviti svoja inovativna rješenja od 11. travnja do 20. svibnja 2022. na službenim stranicama Startup India putem poveznice.  Pobjednici će biti proglašeni na događanju u organizaciji HAMAG-BICRO-a 14. lipnja 2022. i objavljeni na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a.

sve osim nogometa

Učitavanje...