ZA SVAKOGA

Iz Della stižu nova Inspiron i Vostro računala

05.11.2015 u 15:31

Bionic
Reading

Dell priopćava kako su predstavili novitete u linijama Vostro i Inspiron. Štoviše, u portfelj se vratila Vostro serija 3000, klasično desktop računalo za kućnu ili poslovnu uporabu. Naravno, u ponudi su se našli i potpuno novi uređaji...

Vostro 3000 računala karakterizira Intel HD grafika, pohrana od 500GB, spremnost za rad u svim okruženjima i niz Dell paketa usluga i rješenja za IT podršku. Nova serija Vostro 14 5000 pak pruža nadograđene komponente i sigurnosne mogućnosti u praktičnom tankom dizajnu. Vostro 14 5000 je moguće nadograditi opcijom ekrana osjetljivog na dodir. Ovi prijenosnici su tanki svega 18,45 milimetara, a uz masu od 1,66 kilograma lako su prenosiva bilo gdje.

Dell navodi kako su i postojeći Inspiron modeli nadograđeni Intelovim Skylake procesorima, čime je zagarantirana veća učinkovitost uz bolje performanse.


Ovaj poznati proizvođač računala otkrio je i najsnažnije prijenosno računalo Inspiron, Inspiron 15 7000. Pored šeste generacije Intel Core procesora, tu je još i NVIDIA GeForce GTX 960M grafika s 4GB GDDR5 memorije i do 1TBV konvencionalne ili dual-drive M.2 128GB + 1TB HDD konfiguracije pohrane. Kupci mogu birati i IPS FHD zaslon ili čak 4K UHD zaslon osjetljiv na dodir, a uređaj je namijenjen naprednim korisnicima i onima koji se bave uređivanjem video/foto materijala - ali i igračima.

Tu su naravno i All-in-One desktop računala, koja pored atraktivnog dizajna osiguravaju jednostavno korištenje uz visoke performanse. U toj liniji proizvoda je moguće pronaći računala dijagonale od 19,5" pa sve do 23,8" i različitih tehničkih karakteristika. Model 24 7000 donosi još i kameru s Intel RealSense tehnologijom, koja korisnicima omogućuje pristup računalu preko Windows Hello značajke.