gašenje poslužitelja

Igrate Dead Space 2, Crysis 3 ili Mirror's Edge Catalyst? Imamo loše vijesti za vas

10.08.2023 u 12:37

Bionic
Reading

Stižu loše vijesti za ljubitelje određenih naslova Electronic Artsa. U kompaniji su naime odlučili ugasiti poslužitelje na kojima ljubitelji akcije za više igrača igraju Dead Space 2, Crysis 3 ili Mirror's Edge Catalyst

Ako ste ljubitelj akcije za više igrača u igrama Crysis 3, Dead Space 2, Dante's Inferno ili Mirror's Edge Catalyst, iskoristite vrijeme dok možete, jer će Electronic Arts krajem ove godine ugasiti poslužitelje koji opslužuju više igrača.

Naravno, kampanje i igre ostaju dostupne u načinu rada za jednog igrača, ali multiplayer na ovim igrama zauvijek odlazi u povijest.

‘Kako se igre zamjenjuju novijim naslovima, broj igrača koji još uvijek uživaju u starijim igrama koje su već neko vrijeme aktivne, opada na razinu manje od jedan posto svih online igrača u svim EA naslovima" objašnjava stranica kompanije EA za isključivanje online usluga.

‘Također smo predani stalnom ažuriranju i poboljšanju značajki i načina rada u našim igrama kako bismo osigurali da budu uzbudljive za igranje što je duže moguće. Ta predanost odličnom igranju ponekad znači da moramo ukloniti zastarjele opcije i načine’, dodaju iz EA.

Ukidanje mrežnih poslužitelja ne mora nužno značiti kraj određene igre, budući da će modovi za jednog igrača obično ostati dostupni. Kada je EA najavio zatvaranje nekoliko starijih Battlefield igara ranije ove godine također su naveli da će biti uklonjene iz prodaje, jer bez multiplayera takve igre gube smisao. Nije bilo službene objave o statusu ove nove serije igara (osim datuma gašenja), ali razumno je pretpostaviti da će kampanje za jednog igrača ostati dostupne, pa će stoga igre ostati dostupne za kupnju, donosi PC gamer.