SVEČANO OTVORENO

IBM-ova globalna digitalna agencija od sad ima urede u Varaždinu i Zagrebu

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 29.01.2020 10:52
  • Objavljeno 29.01.2020 u 10:52
Tomislav Balun, poslovni direktor IBM Hrvatska

Tomislav Balun, poslovni direktor IBM Hrvatska

Izvor: IBM Hrvatska / Autor: IBM Hrvatska

Digital Excellence Hub zapošljava više od 100 programera, dizajnera i digitalnih stručnjaka, a moguće je kako će taj broj tijekom nadolazećih mjeseci biti povećan

IBM je otvorio Digital Excellence Hub u Hrvatskoj iz kojeg će lokalni IBM-ovi stručnjaci pružati napredne usluge korisnicima širom svijeta i u Hrvatskoj.

Digital Excellence Hub u Zagrebu i Varaždinu zapošljava više od 100 programera, dizajnera i digitalnih stručnjaka, a moguće je kako će taj broj tijekom nadolazećih mjeseci biti povećan.

Obuhvaćat će dva IBM iX studija u Zagrebu i Varaždinu koje je tijekom protekle četiri godine otvorila tvrtka ecx.io, članica IBM-ove iX obitelji.

bogati i uspješni

Od Melinde Gates do Mirande Kerr: Tko su i čime se bave žene i muževi nekih od najmoćnijih ljudi informatičkog svijeta

Pogledaj galeriju
17

IBM iX je digitalna agencija s više od 17 tisuća zaposlenika u 57 studija diljem svijeta. Posluje u sklopu IBM-ovog odjela Services.

' U Digital Excellence Hubu tvrtke iz različitih industrijskih grana mogu dobiti na jednom mjestu znanja, vještine i rješenja koja su im potrebna za digitalnu transformaciju poslovanja, stvaranje inovacija te naprednog korisničkog iskustva.

Vjerujemo kako ćemo i na ovaj način pomoći u razvoju vještina potrebnih za zanimanja budućnosti', rekao je tijekom otvorenja zagrebačkog ureda Tomislav Balun, poslovni direktor IBM-a Hrvatska.

Iako su na dvije lokacije, IBM-ovi iX lokalni stručnjaci, razvojni inženjeri, dizajneri i stručnjaci za digitalizaciju radit će kao integrirani tim, koristeći znanja i vještine s područja tehnologija kao što su umjetna inteligencija i blockchain, kao i metodologije i koncepte poput Agile Workinga i IBM Design Thinkinga.

IBM iX razvija sustave nove generacije za digitalni marketing i e-trgovina, pri čemu surađuju s partnerima, tvrtkama Adobe i SAP. Među projektima digitalne transformacije poslovanja na kojima rade timovi IBM iX su Fressnapf (platforma za povezivanje ljubitelja kućnih ljubimaca) i A1 Hrvatska.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!