BLACK FRIDAY

Gejmeri, pažnja! Počela je masivna sezonska rasprodaja na Steamu

27.11.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Jesenja rasprodaja na Steamu neke naslove nudi po iznenađujuće niskim cijenama. Da ne znamo bolje, rekli bismo da se čuveni online dućan vraća starim dobrim danima

Službeno je počela Steamova jesenska rasprodaja u kojoj, kao što to obično ide, možete pronaći hrpu vrlo povoljnih ponuda. Primjerice, Gears 5, Microsoftova igra izašla u rujnu već je na 50 posto popusta. Drugi izvrsni naslovi uključuju Cities: Skylines za manje od 10 eura čiji su svi DLC-i dostupni za pola originalne cijene. Rage 2 je također snižen i možete ga ugrabiti za 20 eura. Surge 2 košta 30 eura, The Crew 2 15 eura, dok The Room 3 možete ubosti za 3 eura. Sherlock Holmes: Crimes and Punishments sada košta manje od 5 eura, dok Hitman 2 i svi DLC-ovi mogu biti vaši za 22 eura.

Ako ste veliki fan hardvera, Steam Controller možete ugrabiti za 5 eura.

Prema svemu sudeći, trentuna ponuda igara je zbilja izvrsna. Dugo vremena već žudimo za dobrim starim vremenima kada su rasprodaje na Steamu bile prave rasprodaje a ne sniženja od 20 posto.

S obzirom da se radi o već tradicionalnoj jesenskoj rasprodaji, ona dolazi u paketu sa Steam Awardsima koji ove godine imaju čak osam različitih kategorija uključujući 'najbolja igra u kojoj ste loši' i 'najbolja igra za VR'. Nominacije su trenutno otvorene, dok samo glasanje stupa na snagu tijekom nadolazeće Zimske rasprodaje i proglašenjem pobjednika zakazanim za 31. prosinca.

Kao što smo već spomenuli, glavne atrakcije su ovog puta same ponude što, priznajemo, u slučaju Steama u zadnje vrijeme nije baš bilo pravilo. Čini se da je dolazak Epic Games Storea napokon prodrmao diva koji je odlučio pružiti malo otpora sve opakijoj konkurenciji.

GEJMING

Pronašli smo pet savršenih videoigara za petominutne pauze

Pogledaj galeriju