NOVITETI

Epson želi printati po kućanskim predmetima

12.01.2016 u 13:50

Bionic
Reading

Epson na sajmu Heimtextil (koji traje 12. do 15. siječnja na Frankfurtskom sajmu) predstavlja nove sublimacijske inkjet pisače iz serije SureColor, koji mogu ispisivati na različitim kućanskim predmetima

Odabrane vaze, posude, šalice, podmetači za čaše i pribor za jelo, koje je posebno za sajam producirao londonski dizajnerski studio Blooming Bryony, pokazuju kako dizajneri interijera i predmeta za kućanstvo te proizvođači i trgovci mogu diverzificirati svoje proizvode.

Serija SureColor osmišljena je kako bi omogućila proizvodnju manjih ili srednje velikih količina proizvoda za interijere. Kućanski proizvodi koje Epson predstavlja na svom štandu proizvedeni su na 44-inčnom (111,7 centimetara) pisaču SureColor SC-F6200, u suradnji s tvrtkom SubliTec, specijaliziranom za sublimacijski 3D ispis.

Predstavljene su i mogućnosti ispisa na panelima ChromaLuxe, na stolne površine, podmetače za čaše i metalne pladnjeve, otporne na grebanje. Ovi će uzorci biti izloženi kao dodatak nizu aplikacija na tekstilu i namještaju.