popusti do 75%

Black Friday informatičke i audio-video opreme je ove godine u Chipoteci

20.11.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Kraj studenog je svake godine rezerviran za cijene koje se čekaju cijele godine - Black Friday cijene! Ove godine popusti do 75% na informatičku, audio i gaming opremu, televizore, akcijske i nadzorne kamere, laptope, mobitele i opremu za mobitele, robotski usisavač, periferiju, izvore napajanja i još mnogo toga, su u Chipoteci

Na rasprodaji će se naći preko 190 artikala s popustima od 20% pa sve do 75%, a ovogodišnja Black Friday rasprodaja u Chipoteci počinje u petak 27. studenog i traje cijeli vikend, točnije do nedjelje 29. studenog. U ponedjeljak 30. studenog, ekipa iz Chipoteke će se potruditi da bude dobrih proizvoda cijelog dana i za Cyber Monday. Ponudu i sve informacije možete provjeriti na stranici https://www.chipoteka.hr/vijest/blackfriday2020

Chipoteka brine o zdravlju svojih kupaca i s obzirom na ovogodišnju situaciju s pandemijom i zdravstvenim mjerama stožera, u Chipoteci će Black Friday rasprodaja biti isključivo putem web shopa na adresi chipoteka.hr.

Tako možete izbjeći gužvu uz priliku za kupnju odličnih proizvoda iz topline svoga doma. Dostava je naravno besplatna, uz sve narudžbe iznad 500 kn. Iz Chipoteke napominju da se, kao i za svaki Black Friday u svijetu, radi se o rasprodaji posljednjih komada zaliha koje se nalaze u skladištu te su količine izuzetno ograničene. Iz toga razloga, spremite se za najbrže klikanje na Chipoteka webshopu.

Također, kupnja je moguća samo u količinama za osobnu upotrebu i ograničena je na samo po jedan proizvod po kupcu na cijeloj ponudi s rasprodaje. Konkretno, moći ćete kupiti jedan laptop, jednu kameru, jedan pametan telefon itd.

Od preko 190 proizvoda koji će biti na Black Friday rasprodaji, proizvoda, izdvajamo najnoviju GoPro 9 kameru na popustu od 50%, ali uz napomenu da je dostupno samo pet kamera. Vrhunski Lenovo IdeaPad Ultraslim laptop koji je na popustu od 36% s količinom od 20 komada. Tu je i 19 robotskih usisivača iRobot Roomba s fantastičnim popustom od 75% za samo 599 kn te 20 komada Luxor televizora od 43 inča s popustom od 50%.

Iz Chipoteke ističu i Nokia i RealMe pametne telefone s popustima od 50% i 20%, Garmin pametne satove s popustima od 20%, Nedis nadzornom kamerom po 43% nižoj cijeni, akcijsku kameru 360Fly s 50% popusta te još mnogo toga.

Pozivamo vas da već u četvrtak 26. studenog svratite na Chipoteka webshop i provjerite sve proizvode i cijene, a u petak 27. studenog, od 9 h ujutro budete na chipoteka.hr i iskoristite ovu odličnu priliku za nabavku jeftinih elektronskih uređaja. I naravno, pripremite se za brzo klikanje.