kakva faca

Reakcija Jürgena Kloppa na vijest da Kylian Mbappe dolazi u Liverpool oduševila je sve

31.07.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog velikana Liverpoola Jürgen Klopp na sebi je svojstven način reagirao na vijest da francuski napadač Kylian Mbappe dolazi u redove 'redsa'

Sjajni francuski napadač ima još 12 mjeseci ugovora na Parku prinčeva, međutim obavijestio je čelnike PSG-a da nema namjeru produžiti svoj ostanak u klubu.

PSG je odgovorio tako što Mbappea nije poveo na azijsku turneju što je znak kako bi ovoga ljeta mogao biti prodan.

Najglasnije se spominje Real Madrid, a prije nekoliko dana je saudijski klub Al Hilal šokirao sportski svijet svojom ponudom Mbappeu. Al Hilal, klub koji je ove sezone u svoje redove doveo Rubena Nevesa, Kalidoua Koulibalyja i Sergeja Milinkovića Savića, navodno nudi 300 milijuna eura odštete, te 700 milijuna mladom napadaču.

Međutim, kako prenose mediji, Mbappe je odbio ponudu, a među zainteresiranim klubovima našao se i Liverpool. No, kako se sad čini, Kylian Mbappe neće ni u Liverpool.

"Smijemo se tome", komentirao je vijest da Mbappe dolazi u Liverpool Jürgen Klopp za njemački Sky.

"Mogu reći da mislim da je stvarno dobar igrač, ali financijski uvjeti nam uopće ne odgovaraju," dodao je njemački stručnjak.

Mbappe je karijeru započeo u Monacu, a u PSG je došao 2017. godine.

U 260 nastupa zabio je 212 golova za Parižane. U francuskoj reprezentaciji je bio svjetski prvak 2018. u Rusiji i doprvak prošle godine u Kataru, a za nacionalnu momčad je u 70 nastupa postigao 40 golova.