da čovjek ne povjeruje

Kylian Mbappe u transferu vrijednom milijardu eura napušta Pariz; PSG je već pristao...

25.07.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Iz nekoliko različitih izvora stiže vijest kako je Kylian Mbappe (24) velika želja Al Hilala iz Saudijske Arabije koji napadaču i PSG-u spremno nudi čak milijardu eura za samo godinu dana ugovora!

Jednostavno nevjerojatno zvuči vijest da bi francuski reprezentativac Kylian Mbappe (24) karijeru mogao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, u klubu Al Hilal iz Rijada.

Navodno je Al Hilal poslao ponudu PSG-u od 300 milijuna eura, koliko klub s Parka prinčeva traži za odštetu ako Mbappe odluči prije isteka ugovora napustiti Pariz. Ugovor mu završava krajem lipnja 2024. godine i Mbappe je još ranije objavio kako nema namjeru potpisati novi.

PSG sad nema izbora jer sljedećeg ljeta Kylian Mbappe kao slobodan igrač, bez odštete, može potražiti novi klub. Ako misle zaraditi, moraju ga prodati...

Prema navodima francuskih i engleskih medija, PSG je prihvatio ponudu Al Hilala i dao dozvolu da započne pregovore s Mbappeom o njegovim osobnim uvjetima. Uz napomenu da su Saudijci spremni ispuniti svaku njegovu želju.

A ovo bi moglo biti rješenje prihvatljivo svima - jer Mbappe ima još godinu dana ugovor s Parižanima. Njegova želja je da ode u Real Madrid, ali ga PSG ne pušta. Kompromis bi mogao biti da Mbappe tih godinu dana odradi u Saudijskoj Arabiji, a Al Hilal mu - ako se francuski napadač odluči na to - nudi ugovor od nevjerojatnih 700 milijuna eura za godinu dana!

Da, ukupni bi transfer Kyliana Mbappea iz PSG-a u Al Hilal iznosio nestvarnih milijardu eura! MILIJARDU!

Taj bi transfer nadmašio rekordni prelazak Neymara iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura iz 2017. godine, a Mbappe bi postao uvjerljivo najskuplji igrač u povijesti nogometa.