Veliko pojačanje

Manuel Štrlek potpisao višegodišnji ugovor za ambiciozni Nexe iz Našica: Brzo smo se dogovorili

13.03.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Dugogodišnji hrvatski reprezentativac Manuel Štrlek novi je igrač rukometnog kluba Nexe iz Našica

Danima se najavljivalo pojačanje u klubu iz Našica, a nakon što su odrađene reprezentativne utakmice Manuel Štrlek i službeno je predstavljen kao pojačanje za sljedeću sezonu. Iz kluba su čak najavili Štrleka kao 'najveće pojačanje u povijesti kluba'…

>> Hrvatski rukomet doživio je novu blamažu, a izbornik Goran Perkovac je samo potvrdio bolnu istinu: Više nismo sila...

Kako je objavio klub, 34-godišnji Manuel Štrlek potpisao je trogodišnji ugovor s ambicioznim klubom.

'Stvarno vas je prekrasno vidjeti ovdje u ovolikom broju, hvala vam što ste me prekrasno dočekali. Hvala i upravi kluba, stvarno smo se brzo dogovorili', kazao je Štrlek nakon potpisa 3-godišnjeg ugovora.

'Već duže vrijeme pratim što Nexe radi u europskim i domaćim natjecanjima i znao sam da je riječ o ozbiljnom i sjajno organiziranom sportskom kolektivu. Stalno sam govorio da mi je hrvatski rukomet puno dao, nadam se da ću tu u Našicama i ja dio vratiti njemu. Nadam se da ćemo u ovom ambicioznom projektu uspjeti napraviti velike stvari i da ćete uživati koliko i ja', dodao je Štrlek kojem će Nexe biti četvrti klub u karijeri nakon Zagreba, Kielcea i Veszprema.

'Ponosni smo na ovo senzacionalno pojačanje koji osigurava kontinuitet vrhunskog rukometa u Našicama. Nakon odlaska Jelinića odlučili smo se za ovaj, najveći povratni transfer u hrvatskoj rukometnoj povijesti. Želimo Manuelu da se ovdje osjeća kao kod kuće i da na utakmicama oduševljava naše vjerne navijače, baš kao danas na potpisivanju ugovora. Riječ je o vrhunskom rukometašu, hrvatskom reprezentativcu koji je branio boje najjačih europskih momčadi i opravdava naše visoke rukometne ambicije. Zato smo od potpisivanja ugovora odlučili napraviti malo veću proslavu, da Manuel upozna Našice i našu veliku ljubav prema RK Nexeu i rukometu. RK Nexe će tijekom Štrlekovog ugovora osvojiti titulu prvaka Hrvatske', poručio je Josip Ergović predsjednik RK Nexea i dodao kako će Nexe kao 16. najbolji klub u Europi odraditi još transfera za narednu sezonu.