S osmijehom na licu

Joško Gvardiol jednim odgovorom na intrigantno pitanje oduševio Torcidu i Split: Istetovirao bih Livaju!

13.03.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol mjesecima je jedan od najtraženijih i najpopularnijih mladih igrača na svijetu

Vrijednost 21-godišnjem Jošku Gvardiolu raste iz tjedna u tjedan i svima je jasno kako se igrač takvog talenta neće dugo zadržati u njemačkom RB Leipzigu.

Uz to što igra u sjajnoj formi, Gavardiol je i sve popularniji na društvenim mrežama zbog svog opuštenog i duhovitog stila.

Tijekom vikenda u kojem je u Bundesligi postigao gol protiv Borussije Mönchengladbach pojavila se video snimka na popularnoj Facebook stranici 'Nogometne Ikone'. Naime, ekipa iz Hrvatske posjetila ga je u Leipzigu, a Gvardiol im je odgovarao im je na razna pitanja. No, jedan Joškov odgovor odjeknuo je kao bomba, a to samo govori kako cijeni starije kolege.

Naime, na temu kako brazilski napadač Richarlisona na leđima ima tetovaže Neymara, Ronalda i sebe, ekipa iz 'Nogometnih Ikona' pitala je hipotretsko pitanje; koje bi nogometaše Gvardiol tetovirao na vlastita leđa?

'Istetovirao bih Livaju s desne, a s lijeve strane bih stavio možda Ibrahimovića', rekao je s osmijehom na licu Gvardiol.

Ne treba posebno naglašavati kako je ovakvom izjavom, postao omiljen među navijačima Hajduka.

Uostalom, poznato je kako ga je Livaja prvi tješio nakon poraza od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru i dao mu je tada najbolji mogući savjet.

'Marko i ja smo jako dobri prijatelji. Svi se ovdje dobro slažemo, atmosfera je super i da nije takva, tko zna kako bi završilo. Pogodilo me jako jer sam bio svjestan da je taj put gotov i da ostaje borba za treće mjesto. Marko mi je rekao da je to tek moje prvo prvenstvo i da će ih biti još', kazao je tada Gvardiol.