stiže na san siro

Hrvatski veznjak na korak do senzacionalnog transfera; iz Hajduka je otišao za samo 3.5 milijuna eura, sad za njega nude tri puta više

12.09.2020 u 13:16

Bionic
Reading

U ljeto 2018. godine Toma Bašić (23) je iz Hajduka za 3.5 milijuna eura otišao u redove francuskog Bordeauxa. Odigrao je Bašić dvije sjajne sezone u dresu 'žirondinaca', a sad je za njega stigla fantastična ponuda iz Italije

Francuski mediji tvrde kako je Milan poslao službenu ponudu za Tomu Bašića (23)! 'Rossoneri' su spremni Bordeauxu za mladog hrvatskog veznjaka platiti čak 10 milijuna eura!

Podsjetimo, Bašić je u ljeto 2018. godine prešao u Bordeaux iz Hajduka za 3.5 milijuna eura, a nakon samo dvije sezone vrijedi tri puta više. Francuski mediji navode kako čelnici Bordeauxa sigurno neće propustiti ovu priliku jer 10 milijuna eura je sjajna ponuda u ovim financijski teškim vremenima za sve klubove.

Pandemija koronavirusa je uzdrmala sve, ali Toma Bašić nema razloga za nezadovoljstvo jer ne stiže poziv Milana svaki dan.

Njegov menadžer Adrian Aliaj neizravno je potvrdio kako se 'nešto kuha', sad je samo pitanje konačnog dogovora Bordeauxa i Milana.

'Sazrio je. Sada je muškarac i mentalno nije isti. I fizički je puno napredovao. Ako postoji ponuda koja zadovoljava klub i omogućuje Tomi da napreduje sve ću napraviti da ode. To nema nikakve veze s trenerom ili sportskim direktorom. Mene zanima samo njegov napredak i da jednog dana može igrati za reprezentaciju. Ako ode bit će za iznos koji klub neće moći odbiti. Ja radim sve što mogu kako se on ne bi morao zamarati time. Ako ostane to neće biti problem', kazao je Aliaj za L’Equipe.