transfer karijere

Hrvatski reprezentativac saznao je fantastičnu vijest, njegov potpis za legendarnu talijansku momčad sad je samo pitanje sata

11.09.2020 u 10:49

Bionic
Reading

Ante Rebić (26) napokon može odahnuti. Krajem rujna prošle godine stigao je na posudbu u Milano iz frankfurtskog Eintrachta. Nije se odmah prilagodio i morao je čekati svoju priliku na klupi. A onda je u siječnju ove godine eksplodirao, do kraja ove sezone zabio je 12 golova za 'rossonere' i osigurao si ugovor s nekadašnjim europskim prvacima

Ante Rebić (26) stigao je iz Eintrachta u Milan, a u suprotnom je smjeru otišao Andre Silva. Jednostavna posudba na dvije sezone, zamjena igrača koji u tom trenutku nisu bili zadovoljni u svojim momčadima.

No, sada se ni Rebić ni Silva neće vračati su svoje 'matične' klubove. Sve je postalo kristalno jasno kad su iz Eintrachta objavili kako je napadač Andre Silva potpisao višegodišnji ugovor. Bio je to znak čelnicima Milana da pripreme papire i napokon potpišu hrvatskog reprezentativca!

Rebić je nakon početnih poteškoća i prilagodbe u siječnju ove godine napokon proigrao, zabriljirao je u dresu Milana i postao najbolji igrač i prvi strijelac 'rossonera'! Preporodio se Rebić čim je na San Siro stigao Zlatan Ibrahimović, a sada će njih dvojica terorizirati protivničke obrane i u novoj sezoni!

Talijanski mediji tvrde kako je samo pitanje sata kad će Milan objaviti kako je i službeno potpisao Antu Rebića jer čeka se konačni dogovor klubova. Naime, dugo su u Milanu razmišljali hoće li uopće otkupiti Rebića, bio im je preskup jer je Eintracht za njega navodno tražio čak 40 milijuna eura odštete.

No, nakon fantastičnih igara u nastavku prošle sezone 'rossoneri' više nemaju dvojbi, Ante Rebić ostaje na San Siru. Bez obzira na cijenu koja će zasigurno biti manja jer su u sklopu transfera put Frankfurta poslali Andre Silvu.