bliži se rastanak

Dinamo prodaje svoju zvijezdu koja je u klubu već pet godina; talijanski prvoligaš opasno zagrizao, a od potpisa ga dijele tek detalji

16.07.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Dinamo pregovara s novim talijanskim prvoligašem Empolijem koji želi dovesti Petra Stojanovića

Petar Stojanović je na izlaznim vratima Dinama. Slovenski je reprezentativac u Maksimir stigao još na ljeto 2016. godine, a od tada je za Modre u 186 utakmica zabio dva gola i upisao 18 asistencija.

Prema pisanju Sportskih novosti, Dinamo je u pregovorima s novim talijanskim prvoligašem Empolijem, a Modri bi za Stojanovića mogli dobiti oko milijun i pol eura. Kada je dolazio iz Maribora plaćen je dva milijuna eura, a ugovor mu ističe na ljeto 2024. godine.

Stojanović je već trebao otići u Italiju za vrijeme priprema u Sloveniji, no onda se ozlijedio Sadegh Moharrami pa su Modri odustali od prodaje. Kako se ispostavilo da Iranac ipak nije teže ozlijeđen, Stojanović je dobio zeleno svjetlo za odlazak i sada su pregovori u završnoj fazi.

Dinamo će danas od 18:55 otvoriti novu sezonu HT Prve lige. Modri u obranu naslova prvaka kreću utakmicom protiv Slaven Belupa, a nakon njih, od 21 sat igra i njihov najveći konkurent iz prošle sezone Osijek koji dočekuje Šibenik. Obje utakmice možete pratiti na programu Arenasport 3 (MAXtv).

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.