pojačanje u stožeru

Červar za svog pomoćnika izabrao legendu hrvatskog rukometa

25.04.2017 u 16:47

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija dobila je veliko pojačanje u stručnom stožeru! Zlatko Saračević trebao bi biti prvi pomoćnik izborniku Lini Červaru i s njim će pripremati momčad s koja će na EP-2018. u Hrvatskoj pokušati osvojiti jedino zlato koje nedostaje

Izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar polako slaže stručni stožer koji će mu pomagati u pripremi reprezentacije koju će voditi na Europskom prvenstvu koje se u siječnju 2018. igra u Hrvatskoj. Lino je nedavno objavio širi popis kandidata koji će proći kratke pripreme u svibnju, a u reprezentaciju je vratio Igora Vorija i Mirka Alilovića.

Polako se popunjava i Červarov stožer. Nakon što je odlučio kako će među pomoćnicima biti Hrvoje Horvat, jedan od najnadarenijih hrvatskih trenera mlađe generacije koji trenutno vodi našički Nexe, sada je Lino odabrao i prvog pomoćnika.

U reprezentaciju se, barem na klupu, vraća istinska legenda hrvatskog rukometa Zlatko Saračević! Jedan od najboljih desnih vanjskih svih vremena s hrvatskom je osvojio olimpijsko zlato u Atlanti 1996., srebro na SP-u 1995. te broncu na EP-u 1994. godine, a trenutno radio kao trener drugoligaša Dubrovnika. S reprezentacijom će debitirati već 1. svibnja kad je okupljanje uoči kratkih priprema u Poreču.