saznao dobru vijest

Bilić konačno može odahnuti i posvetiti se zdravstvenim problemima!

23.05.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Engleski mediji javljaju kako je sastanak uprave i Slavena Bilića dobro prošao ovog ponedjeljka i bivši hrvatski izbornik ostaje na klupi West Hama te se ovog ljeta može posvetiti saniranju svog kuka što je cijele sezone odgađao...

Podsjetimo, 'čekićari' su proživljavali tešku sezonu u kojoj im je u pojedinim trenucima prijetio i pad u opasnu zonu, no na kraju su završili na 11. mjestu.

O otkazu Slavenu Biliću mnogo se pisalo u engleskim medijima, posebno tijekom ožujka i travnja, no od toga neće ništa biti. Sastanak ovog ponedjeljka s upravom prošao je pozitivno za hrvatskog stručnjaka koji će West Ham voditi i sljedeće sezone.

Šefovi našeg stratega nisu zadovoljni konačnom pozicijom na ljestvici, ali uzeli su u obzir probleme s ozljedama, prelazak na novi stadion te sapunicu oko Payeta koja je Biliću znatno otežala posao.

Tako se bivši hrvatski izbornik približio kompletiranju ugovora s 'čekićarima', s obzirom da mu tekući istječe u lipnju 2018. godine. Bilić se ovog ljeta u miru može posvetiti svojem zdravstvenim problemima i operaciji kuka koju je odgađao tijekom cijele sezone...