UŽIVANCIJA U DALMACIJI

Velika ljubav: Šime Vrsaljko ne krije koga najviše voli

03.01.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Naš proslavljeni reprezentativac i igrač talijanskog Inter Milana redovito objavljuje fotografije i videe kojima uveseljava svoje obožavatelje, ali rijetko sa suprugom. Tijekom novogodišnjih praznika Šime Vrsaljko se opustio i 'popustio' pa je fanovima pokazao novu fotografiju u društvu voljene žene

Šime Vrsaljko svoj Instagram profil je otvorio tek prošlog ljeta, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva no ubrzo je posao jedan od 'najklikanijih' i omiljenijih.

Na najnovijoj fotografiji pozira sa svojom ljubavi od srednjoškolskih dana, suprugom Mateom odjeveni u crno od glave do pete. Sudeći po zadovoljnim licima, Vrsaljkovi uživaju u rodnom Zadru.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Zadranin i samozatajna supruga Matea svoju su vezu prošle godine okrunili brakom. U lipnju su postali roditelji sinčića Brune koji je rođen u privatnoj poliklinici u Zagrebu zbog čega je nogometaš pušten s priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo.

S vremena na vrijeme Vrsaljko voli pokazati svoju nježnu stranu i ponešto iz privatnog života što redovito razveseli one koji ga prate.

View this post on Instagram

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Ipak, najviše se oduševe kad Šime objavi nešto sa šestomjesečnim sinčićem Brunom. U Instagram storyju je objavio video snimku na kojoj pokušava jesti dok ga majka hrani, a ponosni tata je snimao. 'Hoćeš prasetine malo?', pisao je sretni Vrsaljko dok je dječačić grabio hranu.

  • +5
Šime Vrsaljko Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL