JEDAN VOLI LJUBAVNE DRUGI VJERSKE

Čije su ljepše tetovaže - Livajine ili Vrsaljkove?

Marko Livaja, Šime Vrsaljko

Marko Livaja, Šime Vrsaljko

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL, Igor Kralj/Pixsell

Hrvatska ima jako zgodne nogometaše, a ono što ih čini još zanimljivijima su njihove tetovaže. Dosad je u kad je riječ o tetovažama najvišepažnje privlačio Šime Vrsaljko no čini se da mu je napadač AEK-a Marko Livaja, opasna konkurencija

Tetovaže su bile tradicija u raznim narodima, a sada su tu sve više kao ukrasi. Dok neki biraju one s dubokim značenjem, drugi ih stavljaju čisto u estetske svrhe, a upravo su nogometaši jedni od onih koji su popularizirali ta umjetnička djela koja se nose na tijelu.

Bivši Hajdukov junior Marko Livaja nedavno je prvi put pozvan u hrvatsku A reprezentaciju, a svoje tetovirano tijelo pokazao je na svečanoj, revijalnoj utakmici u Bjelovaru. Na tijelu mu se, na donjem dijelu trbuha ističe tetovaža kćeri Elizabet. Na tijelu ima i 'sliku' ženskog lica, lavljih i mrtvačkih glava. Iznad srca je stavio datum rođenja bivše djevojke, 27-godišnje Valentine Miletić, s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi, a na ruci ima datum njihova prvog susreta. Nogometaš ljubi 14 godina stariju splitsku manekenku Iris Rajčić, s kojom je i dobio prvo dijete.

Fanovi su impresionirani i tetovažama koje Šime Vrsaljko ima po cijelom tijelu. Uz veliki križ na prsima, istetovirao je leptira na nadlaktici a leđa su mu prekrivena vjerskim motivima: majka s djetetom koju okružuju anđeli i golubica, a na donjem dijelu leđa Šime je tetovaža Isusove posljednje večere. Na desnoj nadlaktici mu piše 'Što me ne ubije to me ojača' a na toj ruci Vrsaljko ima istetoviranu i morsku sirenu, svjetionik, te srca, a na prsima križ. Jednu je tetovažu posvetio bratu, na prstima mu piše Mario, bratovo ime.

  • +5
  • +2

Šime Vrsaljko Instagram

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!