LJUBAV NA INSTAGRAMU

Modno usklađeni: Zaljubljeni Šime Vrsaljko objavio novu fotografiju s lijepom suprugom

12.11.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Kada je riječ o njegovu privatnom životu, Šime Vrsaljko poprilično je samozatajan. No otkako se iz Rusije vratio sa srebrnom medaljom oko vrata i svojim humorom stekao na tisuće novih obožavatelja, povremeno ih na Instagramu razveseli nekom obiteljskom fotografijom

Jednako odjeveni - u crne kožne jakne, sive majice i crne hlače, s jedinom razlikom da on ima kapu i drugu boju combat čizama - supružnici Vrsaljko pozirali su, a snimljenu fotografiju omiljeni vatreni, 'zadarsko dite' Šime Vrsaljko objavio je na svom Instagram Storyju.

Simpatični supružnici i roditelji petomjesečnog Brune ne kriju koliko su i nakon godina veze, a potom i braka, i dalje sretni i zaljubljeni, što je sam Vrsaljko 'pojačao' stavivši emotikone, srca, na fotografiju.

Inače, o samozatajnoj Matei Vrsaljko malo se zna jer ona, za razliku od nekih drugih žena nogometaša, svoju privatnost čuva od znatiželjne javnosti. Zajedno su snimljeni i ovog ljeta na Stradunu, gdje su pobjegli na kratki odmor nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva.

RODITELJI NA ODMORU

Trenuci samo za njih: Šime i Matea Vrsaljko pobjegli na odmor u Dubrovnik

Pogledaj galeriju