UVIJEK ZABAVAN

Nakon dugo vremena Šime Vrsaljko ponovo uveseljava fanove

30.09.2018 u 20:26

Bionic
Reading

Nakon što je Svjetsko nogometno prvenstvo završilo, za desnim bekom naše reprezentacije koji je putem društvenih mreža uveseljavao komičnim snimkama iz svlačionice i restorana, nastala je prava pomama. Kad se vratio kući – iznenadio je fanove, te je kao miran obiteljski čovjek sve svoje vrijeme posvetio supruzi Matei i sinu Bruni. Sa svojim najmiijima provodi vrijeme dok se oporavlja od ozljede koju je zaradio na utakmici naše reprezetnacije sa Španjolskom

Hrvatski reprezentativac zbog ozljede koljena morao je napustiti teren u 19. minuti utakmice protiv Španjolske. Ima ozljedu medijalnog ligamenta u lijevom koljenu, istom problemu kojeg je Šime Vrsaljko imao na Svjetskom prvenstvu i zbog kojeg je morao napustiti četvrtfinalni susret protiv Rusije. Sada jedan od naših najomiljenijih reprezentativaca odmara u krugu svoje obitelji, a sa fanovima je podijelio djelić idile. Duhoviti Šime poziranje za Instagram iskoristio je i da izreklamira brend svog kolege Dejana Lovrena.

View this post on Instagram

@rockfilius 👍😁🎁👌

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Nešto prije Svjetskog nogometnog prvenstva, Šime je dobio sinčića Brunu zbog kojeg se vratio s priprema kako bi sudjelovao u jednom od najvažnijih trenutaka u svom životu. Upravo je njegov prvorođenac bio veliki motiv za dobru igru ponosnog 26-godišnjeg oca na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, iz koje se s reprezentacijom vratio sa srebrom.

Dječačića je dobio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Mateom. Oženili su se prošle godine, nakon osam godina veze.

View this post on Instagram

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

  • +5
Šime Vrsaljko Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL