IZGUBIO PREKO 10 KG

Tony Cetinski pokazao novu liniju, a njegov trener Mario Mlinarić nam je otkrio kako je smršavio

14.05.2019 u 12:09

Bionic
Reading

Pjevač je prije mjesec dana najavio svoje ciljeve uoči 50. rođendana koji će proslaviti krajem ovog mjeseca, no očito je da ih je već ostvario. Trener Tonyja Cetinskoj ispričao nam je kako je pjevač napredovao i koliko je skinuo kilograma u proteklom razdoblju

Tony Cetinski se pohvalio da je nakon samo dva tjedna treninga s trenerom Marijom Mlinarićem šest kilograma lakši, a sudeći prema posljednjoj fotografiji koju je podijelio na društvenim mrežama, taj se rezultat poduplao. Prilikom osvajanja nagrade 'Oliver Dragojević' koju HRT-ova emisija Music Pub Zlatka Turkalja dodjeljuje glazbenicima koji su obilježili prošlu godinu, pjevač se pojavio u odjevnoj kombinaciji koja je naglasila njegovu stanjenu figuru.

'Tony sjajno napreduje, ali nismo išli na nikakve dijete. Išli smo na micanje masnog tkiva i jačanje mišića koji drže kompletnu postolaturu tijela. Smršavio je 10, 13 kilograma. Radimo kardio i vježbe za snagu i izdržljivost. ne vježba redovito zbog svojih glazbenih obaveza ali sam jako zadovoljan', poručio je Mario Mlinarić koji se pohvalio kako svaki da od ponedjeljka do petka na Jarunu u 19 sati s njim trenira od 500 do 1000 ljudi svih dobnih skupina.

Tonijeva, kako je sam rekao 'intimna granica' za dovođenje u fit stanje je 31. svibnja, kada ću proslaviti 50. rođendan. nakon toga će mu zdrav život, poručio je, postati navika.

  • +9
Tony Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić