NAJDRAŽI IM JE DUBROVNIK

Svjetske zvijezde obožavaju Hrvatsku: Evo tko se sve odmarao na našoj obali

27.08.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Posljednjih godina Lijepa Naša postala je jedna od omiljenih destinacija za ljetovanje u Europi i svijetu. Jadransku su obalu posjetile brojne zvijezde iz holivudskih, glazbenih, sportskih i manekenskih krugova koje su na svoju listu putovanja dodale i našu zemlju

I ove godine mnoštvo poznatih faca pohrlilo je svoj godišnji odmor provesti na Jadranu. Od glumaca do sportaša, mnogi su osvježenje pronašli kod nas te su iskoristili toplo ljeto za razgledavanje gradova, pružajući usput sjajnu reklamu domaćem turizmu. Najpopularnija mjesta su im Dubrovnik, Split, Hvar, Zadar i Opatija, a vole uživati i u skrivenim mjestima kakvim obiluje naša obala.

Trenutno na hrvatskoj obali uživaju Victoria i David Beckham, a i prošle godine (kada su proslavili 23. obljetnicu braka i rođendan njihove kćeri Harper) guštali su u Dubrovniku. Ovog puta su snimljeni na Lopudu, na koji su se iskrcali. Kao i prethodnog puta, odmaraju se na luksuznom imanju Lopud 1483 i uživaju u potpunoj privatnosti.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju

Danima je na našoj obali boravio i milijarder Jeff Bezos sa zaručnicom Lauren Sanchez. Ploveći na jahti Koru, koja košta pola milijarde dolara, par je društvu prijatelja posjećivao hrvatske gradove. S njima su bili Katy Perry i Orlando Bloom, a mnogima je ispod radara prošlo to da se s njima družio i Usher. Među ekipom je bio i Derek Balsberg, američki autor, TV voditelj i influencer.

stigao i do naše obale

Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez prošetali Stradunom, s njima su Katy Perry i Orlando Bloom

Pogledaj galeriju

Irski pjevač Niall Horan, poznat i kao bivši član megapopularne grupe One Direction, početkom mjeseca bio je na Hvaru. Jedan od restorana na hvarskoj rivi pohvalio se fotografijom pjevača na društvenim mrežama. 'Bila nam je čast ugostiti zvijezdu One Directiona Nialla Horana', napisali su.

U Dubrovniku je ovog kolovoza boravila tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli, a proslavila se ulogom Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Na Instagramu je objavila više fotografija i videa iz Grada te se pohvalila da je bila gošća na rođendanskoj proslavi biznismena Mehmeta Koruturka. Među objavama je bila i ona na kojoj glumica pozira i šalje poljupce uz pjesmu Crvene jabuke 'Malo ćemo da se kupamo'.

Umirovljeni švicarski tenisač Roger Federer snimljen je krajem srpnja u Skradinu, gdje su mu prišli obožavatelji s kojima je rado pozirao za fotografiju. Prije toga legendarni sportaš je viđen i u Nacionalnom parku Krka. Ovo mu nije prvi posjet Hrvatskoj. Prije dvije godine došao je u društvu trenera i prijatelja Ivana Ljubičića.

NE MIRUJE NI NA ODMORU

Umjesto u razgledavanju Roger Federer završio na teniskim terenima

Pogledaj galeriju

Krajem prošlog mjeseca košarkaš D'Angelo Russell posjetio je luksuzni restoran na Hvaru te je spremno pozirao s osobljem. Ranije je znao dolaziti u Hrvatsku. Prije tri godine je s bratom i dvojicom prijatelja uživao u ljepotama Splita.

Na našu obalu je krajem lipnja stigao i umirovljeni igrač bejzbola i bivši zaručnik Jennifer Lopez i to s novom djevojkom Jaclyn Cordeiro. Alex Rodriguez i njegova draga snimljeni su u šetnji ulicama Rovinja, a popio je i piće s prijateljima. Prije Rovinja posjetili su Split.

  • +2
Alex Rodriguez na ljetovanju u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Edward Norton u lipnju je boravio na jugu Dalmacije kako bi prisustvovao trećem Ponta Lopud festivalu te je održao masterclass za glumce.

Australska manekenka u lipnju je posjetila Jadran. Elle Macpherson otkrila je to videom koji je objavila na Instagramu, a u objavi je istaknula da je Dubrovnik prekrasan grad. Pozirala je u društvu oca Petera Gowa.

I Emmanuelle Chriqui, najpoznatija po ulogama u serijama kao što su 'Mentalist', 'Svita' te 'Superman & Lois', ljetovala je ove godine u Dubrovniku. 'Ovo mjesto je jednostavno čista čarolija', poručila je 47-godišnja glumica u lipnju fotografijom nastaloj na plaži.