ELLE MACPHERSON

Da se nije pohvalila sama, ne bismo ni znali da je u Dubrovniku uživala slavna ljepotica

19.06.2023 u 16:50

Bionic
Reading

Odavno smo naučili da je besplatna reklama najbolja reklama, a upravo to je za hrvatski turizam sada napravila i Elle Macpherson, poznata i pod nadimkom The Body, koja je s Naomi Campbell, Claudijom Schiffer i Cindy Crawford žarila i palila modnim pistama 90-ih

Iako je boravak većine svjetskih faca u Hrvatskoj dobro poznat javnosti, jer uvijek ih netko usnimi, dolazak slavne manekenke, poznate i kao The Body, prošao je gotovo u najvećoj tajnosti.

Elle Macpherson, supermodel 90-ih, prošlog je mjeseca boravila u našoj zemlji, točnije u Dubrovniku, a ljepote tog dijela Jadrana razgledavala je u društvu obitelji i svog oca, Petera Gowa.

To smo doznali tako što se ona sama pohvalila na Instagramu, ne krijući oduševljenje našom zemljom i Dubrovnikom, a ocu je poželila sretan Očev dan uz fotografiju i kratku snimku nastalu na luksuznom katamaranu, na kojem su krstarili.

U drugoj objavi Elle Macpherson pohvalila se i kako je prošetala Stradunom, ali i kakav je pogled imala iz hotelske sobe u kojoj je bila smještena.

  • +3
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: POOL/Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Slavna ljepotica još je jednom pokazala da je ne zovu uzalud The Body, jer izgleda senzacionalno, iako je samo još godina dijeli do 60. rođendana.