'VRATI ME'

Nina ponovo osvaja punokrvnom pop pjesmom i videospotom

14.03.2017 u 23:34

Bionic
Reading

Predvodnica pop glazbe u regiji Nina Badrić objavila je videospot za pjesmu 'Vrati me' u kojoj moćnim vokalom i atmosferom osvaja obožavatelje već na prvo slušanje

Pjesmu zaraznog refrena i predivnih stihova autorski potpisuje Predrag Martinjak, a naći će se na novom studijskom albumu koji Nina najavljuje za početak ljeta.

'Nina je pjevačica bez greške i lako je raditi s takvima kao što je ona. Dugo se poznajemo, respektiramo i dobro se zabavljamo tijekom rada, a tu emociju očito prepoznaje i publika koja voli naše suradnje', rekao je Predrag Martinjak.

Autor: Youtube

U dva desetljeća Ninine karijere posebno je upečatljiva bila prošla godina u kojoj je zavladala regionalnim top listama s pjesmom 'Dani i godine' koju mnogi sada već smatraju evergrinom.

Održala je i zapažen solistički koncert u pulskoj Areni, osvojila nagradu Hrvatske diskografske udruge za izvođačicu godine, nagradu Narodnog radija za najemitiraniju prošlogodišnju pjesmu, a uz sve to videospot 'Dani i godine' na Youtubeu je pregledan više od devet milijuna puta u nepunih godinu dana.