NAJBOLJE PRIPREME

Naš zlatni olimpijac danas se ženi: I na treningu s vjenčanim buketom

03.06.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Olimpijski veslač Valent Sinković dvije i pol godine je u vezi sa splitskom pravnicom i bivšom tenisačicom Antonelom Šušak, s kojom će danas razmijeniti bračne zavjete. No, prije samog uplovljavanja u bračnu luku Sinković je odradio jutarnji trening i time se pohvalio na svom profilu na Twitteru

'Najbolja priprema za vjenčanje je jutarnji trening', napisao je Valent Sinković uz fotografiju na kojoj ozaren vesla po Jarunu, dok pramac njegovog čamca krasi veliki vjenčani buket.

U vezi s lijepom 25-godišnjom Splićankom je već dvije i pol godine, a upoznali u se na dodjeli sportskih nagrada. Antonela Šušak dolazi iz sportske obitelji, kći je nekadašnjeg vaterpoliste splitskog Poška, Zorana Šuška, a i sama se svojedobno bavila sportom, točnije tenisom.

Prije tri mjeseca Sinković je u razgovoru za tportal rekao kako je od samog početka veze znao da je Antonela žena  s kojom će graditi budućnost.

'Početkom godine zaprosio sam Antonelu i u planu je vjenčanje. U pravilu, kada razmislim, to je i logičan slijed svega u posljednjih nekoliko godina jer sam od samog početka veze znao kako je Antonela ona s kojom vidim svoju budućnost. Nevjerojatno je da vas netko u kratkom vremenu može osvojiti, pridobiti vaše povjerenje i biti vaša bezuvjetna podrška. Kada uza sve to idu jednaki interesi, onda je jedino pitanje koje ostaje kada će biti prosidba i vjenčanje. Eto, došao je i taj dan', rekao je tada Sinković koji nije krio koliko je sretan unatoč ozljedi koja ge je mučila.

Događaju mi se lijepe stvari u životu. Nakon svih zlata tu je i ono olimpijsko, zatim zaruke i planiranje vjenčanja s osobom koju volim', rekao je zlatni olimpijac koji se u međuvremenu vratio napornim treninzima.