U ZLATNOM DRUŠTVU

Olimpijci braća Sinković na odmoru sa ženama i medaljama

29.08.2016 u 08:40

Bionic
Reading

Dvostruki svjetski prvaci i aktualni europski prvaci, veslači Martin i Valent Sinković nakon osvojene zlatne medalje u dvojcu na pariće na Olimpijskim igrama u Riju te slavlja s obitelji i prijateljima po povratku u Hrvatsku, sa svojim boljim polovicama otputovali su na zasluženi odmor. Fotografijama s ljetovanja pohvalili su se na društvenim mrežama

'Mi se konačno odmaramo! Jedan u Sinju, drugi u Dubrovniku s našim boljim polovicama', napisala su braća Sinković pored fotografija na Facebooku gdje poziraju sa svojim voljenim ženama. Oduševljeni obožavatelji poželjeli su im brojnim porukama ugodno ljetovanje.

Iako veslači sa svojim boljim polovicama ne provode onoliko vremena koliko bi htjeli jer im treninzi i natjecanja oduzimaju puno vremena, njihove odabranice ih razumiju i podržavaju. S njima su ovih dana otputovali na zasluženi odmor.

Valent Sinković je s djevojkom, 24-godišnjom Antonelom Šušak stigao u Dubrovnik.

Diplomirana pravnica, Splićanka Antonela 28-godišnjeg Valenta je upoznala lani u prosincu, prigodom dodjele nagrada Sportskih novosti. Na ceremoniju je otišla sasvim slučajno i tek pri kraju domjenka su se upoznali.

'Zamolio me da ga malo pripremim za jedan teniski humanitarni turnir što sam rado učinila, prvi put smo bili u društvu, išli smo na palačinke... Imala sam osjećaj da se poznajemo godinama. Često danas znamo kazati da nikad nismo imali pravi spoj jer stalno smo u sportu', ispričala je nekadašnja tenisačica Antonela za Slobodnu Dalmaciju

#Dubrovnik - our kind of vacation ??! #valentsinkovic

A photo posted by Sinkovic Brothers (@sinkovicbrothers) on


Valentov mlađi brat, 26-godišnji Martin Sinković trenutno je sa suprugom, 25-godišnjom diplomiranom pravnicom Manuelom u njezinu rodnom gradu Sinju. Upravo su se ondje vjenčali sredinom rujna 2013. godine.

'Martinu Sinj nije nepoznanica, često je dolazio na pripreme na Peruču. Kada smo se odlučili za brak, zaključili smo da bi bilo praktično organizirati i svadbu u Sinju. Doček svih gostiju bio je u mojem obiteljskom domu, potom vjenčanje u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske i svadbena večera u hotelu Alkar. Sve skupa bilo je predivno', ispričala je nakon vjenčanja Manuela za Večernji list.

#Sinj - our kind of vacation ?? time for family! #martinsinkovic

A photo posted by Sinkovic Brothers (@sinkovicbrothers) on


Braća Sinković osvojila su sve što se osvojiti može. U posljednjim trima godinama, kada su odlučili zajedno sjesti u dvojac na pariće, nizali su uspjeh za uspjehom. Oni su europski i svjetski prvaci – te sad i olimpijski pobjednici.