u Fraport Areni

Još nekoliko dana do koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu: Prva godina bez Olivera Dragojevića

07.11.2017 u 15:23

Bionic
Reading

Hrvatska Noć najveći je domaći koncert izvan domovine i ove godine okuplja tisuće Hrvata i vodeće hrvatske zvijezde zabavne i pop glazbe. Već devet godina okuplja ono najbolje od hrvatske glazbe i ponosno nosi titulu najvećeg koncerta za Hrvate u inozemstvu. Prljavo kazalište, Vigor, Magazin, Mato Bulić, Tiho Orlić, Miroslav Škoro i Pravila Igre i Petar Grašo, nastupaju u Fraport Areni u Frankfurtu 11. studenog

'Ovo je prvi koncert bez nastupa našeg dragog Olivera Dragojevića kojemu želimo puno snage i potpuno ozdravljenje. U mislima i molitvama bit ćemo zajedno uz našeg prijatelja i velikog umjetnika', poručuju organizatori koncerta. 

U Fraport Areni u Frankfurtu 11. studenog  nastupit će: Prljavo kazalište, Vigor, Magazin, Mato Bulić, Tiho Orlić, Miroslav Škoro i Pravila Igre i Petar Grašo.

'Uvijek se trudimo biti bolji i osigurati najbolje izvođače, najbolje uvjete za sve naše ljude koji dolaze na koncert. Već devet godina okupljamo se u Frankfurtu na najvećem koncertu za Hrvate u inozemstvu. Ponosni smo na brend Hrvatska Noć, koji je puno više od običnog koncerta. Gosti dolaze zabaviti se, vidjeti stare prijatelje i obitelj, ali i učvrstiti svoje poslovne veze. Koncert okuplja najbolje izvođače i najbolje hrvatske proizvođače i jača  vezu nas Hrvata u inozemstvu s domovinom. Nevjerojatno je koliko sreće nama donose glazbenici iz domovine,  glazba i pjesma je naša najjača veza.   Ponosni smo na sve snažnije zabavne, ali i ekonomske veze s domovinom kroz  koncert Hrvatska Noć', izjavio je Robert Martinović  ispred glazbene agencije Rokaro Numen koja je organizator koncerta.