stigla reakcija

Ivan Dečak se oglasio na temu Jacquesove kritike o njegovom pjevanju

27.02.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Proteklog vikenda je održan izbor za pjesmu Eurovizije na kojem je među ostalim svoju pjesmu 'Slatke suze, gorka ljubav' predstavila je grupa Vatra te su osvojili 9. mjesto. Njegov nastup je zapeo za uho Jacquesu Houdeku koji ga je spomenuo u svom osvrtu na Facebooku

Jacques Houdek je nakon polufinalne večeri na svom Facebooku prozvao natjecatelje Dore zbog falšanja. Uoči proglašenja pobjednika u nedjelju je napisao status u kojem se među ostalim, oduševio Baby Lasagnom, među ostalim je pohvalio je Damira Kedžu, a kao najaslabijeg vokala je izdvojio Ivana Dečaka.

'Sad će netko reći - ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja', napisao je Jacques.

'Nisam vidio, nego su mi drugi prenijeli, moj komentar na to je da to sve govori o njemu. Nas dvojica nismo ni u kakvom sukobu, niti sam ja u nekoj komunikaciji s njim, ali s moje strane nema nikakve zle krvi', rekao je Dečak za Story.

Frontmen grupe Vatra ispričao je da su oni svoje ciljeve na Dori ostvarili - pjesma je zaživjela u eteru, spremaju se za veliki koncert na Šalati povodom 25. rođendana benda. Na slavljeničku turneju kreću već kroz sedam dana i obići će sve zemlje iz bivše Jugoslavije čemu se najviše raduju.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL