nesvakidašnji potez

Dosjetljiv glazbenik: Ivan Dečak imao je zanimljiv šalabahter s riječima pjesme

25.02.2024 u 21:45

Bionic
Reading

Ovogodišnji Izbor za pjesmu Eurovizije protječe u zabavnim trenutcima koju su gledateljima priuštili natjecatelji. Tako je frontmen grupe Vatra oduševio svojim simpatičnom gestom za vrijeme nastupa

Jedan od naših najpopularnijih bendova, grupa Vatra večeras je imala svoj prvi nastup na Dori. Predstavili su se izvodeći skladbu 'Slatke suze, gorka ljubav'.

U ovoj pjesmi spojili su programing i elektroniku s mandolinom koju svira Sanja Vrančić, a alfa i omega benda, Ivan Dečak za vrijeme nastupa imao je ispisan lijevi dlan i cipele. Ubrzo je postalo jasno o čemu se radilo.

Doznali smo da je riječ o stihovima pjesme. Kako je ranije frontmen izjavio, 'njihova pobjeda je ostvarena'. Objasnio je da je 'ušla u izbor, vrti se, ljudi ju pjevuše (spot za pjesmu bio je jedan od najgledanijih na službenom kanalu HRT za Doru).

Inače, Dečak je na zadnju probu prije finalnog nastupa stigao u automobilu na koji je ispisao naslov njihove pjesme 'Slatke suze, gorka ljubav'. Fotografiju automobila ponosno je pokazao svima na Instagram priči grupe. Vatra će 25. svibnja proslaviti 25 godina profesionalne karijere.

  • +10
Poznati na Dori Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic