John Ratajkowski

Emily Ratajkowski viđena u šetnji s ocem: Znate li da je on poznati umjetnik?

25.04.2024 u 20:50

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski jedna je od trenutno najvećih modnih ikona, a gotovo sve što obuče postane trend. Sada je viđena u šetnji s ocem Johnom, a mnogi ne znaju da je i on poznato ime u umjetničkim krugovima

Emily Ratajkowski (32) jedna je od najpoznatijih svjetskih manekenki te je ostvarila suradnje s brojnim najprestižnijim brendovima, a nerijetko je ističu kao najljepšu i najatraktivniju ženu na svijetu. Osim zanosnom ljepotom, može se pohvaliti stilom koji mnogi kopiraju.

Manekenku se često može vidjeti u šetnjama New Yorkom, a u jednoj od posljednjih pridružio joj se otac John Ratajkowski.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nerijetko je slučaj da je neka poznata mlada osoba zapravo dio poznate obitelji, a tako je i s ovom obitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Zanosna Emily u svojoj je karijeri imala punu podršku majke Kathleen i oca Johna, a on je profesionalni umjetnik s istaknutim suradnjama diljem svijeta. Naime bavi se kiparstvom i slikarstvom te se njegovi radovi nalaze u desecima galerija diljem Sjedinjenih Država i Europe.

U jednom od intervjua rekla je da ju je otac uključivao u svoju umjetnost, a u stvaranju je često koristio stare i odbačene predmete.

'Čak i kad sam imala pet godina, došao bi mi s jednim od svojih velikih radova u nastajanju i rekao: 'Što misliš o ovome?' Ili bi pitao: 'Pokušavam riješiti ovaj problem s bojom. Odgovara li ova narančasta ovdje?' Tako je bilo i s kućama. Gradnja i stvaranje je tvoj način da budeš blizu ljudima koje voliš', rekla je ocu u intervjuu, zaključivši da je kreativnost bitna pri odgoju.

emily ratajkowski

Ogroman hit: Kontroverzni sakoi zaludili su modnu scenu

Pogledaj galeriju