VLADANA VUČINIĆ

Crnogorska predstavnica nije ušla u finale, a onda je oplela po organizatorima Eurosonga

13.05.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Nakon što je, baš kao i naša Mia Dimšić, ostala bez finala Eurosonga, crnogorska predstavnica Vladana Vučinić odlučila je ispričati sve što se događa na samom natjecanju, otkrivajući javnosti brojne nepravilnosti

Iza nas je i druga polufinalna večer, a poznate su i posljednje zemlje koje će se pojaviti ove subote u finalu. To su Belgija, Češka, Azerbajdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunjska i Srbija, koje su već počele s probama za finalnu večer.

Gubitnici su krenuli pakirati svoje kofere i kreću put kućama, no poraz je nekima od njih itekako teško pao. I dok našoj Miji Dimšić, koja nije prošla u finale u prvoj polufinalnoj večeri, Eurosong nije ostavio 'gorak okus u ustima', to se ne može reći za crnogorsku predstavnicu Vladanu Vučinić.

Ona je pak, pišu crnogorski mediji, prozvala cijelu organizaciju Eurosonga i rekla kako u Torinu vlada potpuni kaos. Uz to je dodala i kako od organizatora nije dobila ono što je tražila.

Eurosong 2022 Izvor: Profimedia / Autor: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Koliko god da smo se trudili oko nekih stvari koje se tiču samog nastupa, molbe nam nisu uslišene jer se očigledno oni trude puno više oko zemalja koje imaju više novca. To što će gledatelji vidjeti nije ono što smo mi planirali. Moj nastup trebala je pratiti topla ljudska priča, a on sada izgleda prilično prazno zbog tog kinetičkog sunca za koje su nas obavijestili da ne funkcionira kako je bilo planirano i to samo dva dana prije nego što su delegacije stigle u Torino.'

Vladana Vučinić, jedna od najpopularnijih pjevačica u Crnoj Gori, na Eurosongu se predstavila pjesmom 'Breathe', koju je sama napisala nakon što joj je prošle godine od posljedica koronavirusa preminula majka.