SRPSKA PREDSTAVNICA

Konstrakta i nakon ulaska u finale vjerna svom cinizmu: Evo što je prokomentirala nakon nastupa

13.05.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Na sinoć održanoj drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Torinu, srpska predstavnica Konstrakta oduševila je cijelu dvoranu, ali i gledatelje pred malim ekranima. Ova osebujna pjevačica, inače arhitektica po zanimanju, na vrlo simpatičan način kasnije je prokomentirala svoj ulazak u finale natjecanja

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, koji se održava u Torinu, u četvrtak navečer izborila je ulazak u finale natjecanja. Oduševilo je to cijelu regiju, kao i publiku u Italiji, a njezina pjesma 'In corpore sano' već je nadaleko poznata.

Prilikom proglašenja finalista atmosfera u dvorani bila je izuzetno napeta, a Srbi su do posljednjeg trenutka strepili hoće li proći jer su voditelji u Torinu ime njihove zemlje pročitali zadnje pa tako stvorili nervozu i kod same Konstrakte.

Međutim, kada je obznanjeno da prolazi dalje, pjevačica se opustila i u svom stilu prokomentirala nastup.

Konstrakta Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

‘Ne bih ništa mijenjala, možda više hrane jer se restoran zatvara u 2, to je baš velik problem, sve ostalo je sjajno’, navela je Konstrakta.

Inače, mnoge je zanimalo zašto prilikom scenskog nastupa Konstrakta pere ruke u lavoru. Pjevačica je izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija koreografijom, karizmom i tekstom koji je ocijenjen kao drugi najbolji na popularnom glazbenom natjecanju.

Otkad je postala predstavnica Srbije, kopiraju se i njezini pokreti pranja ruku.

'Ovo je pjesma o zdravlju i atmosferi u kojoj živimo, u kojoj je zdravlje stavljeno na mjesto najviše vrijednosti. Zato nam je bio potreban neki kompulzivni aspekt u pjesmi pa smo odlučili da to bude pranje ruku', rekla je Konstrakta za Eurovision TV.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
Eurosong 2022 Izvor: Profimedia / Autor: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia