TAJNA MLADOLIKOSTI

Tako se to radi: Nada Abrus gipka i u sedmom desetljeću!

15.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Da se i u šezdeset četvrtoj godini života ima čim podičiti pored brojnih glumačkih ostvarenja, Nada Abrus pokazala je na svom Facebooku gdje je objavila fotografije na kojima se vidi koliko je gipka i u fizičkoj formi

Iako se bliži sedamdesetima, Nada Abrus izgleda odlično. Izaziva samo pozitivne komentare budući da gdje god da se pojavi, plijeni svojim stasom i ljepotom. Osim dobre genetike, glumica svoju vitku liniju duguje i vježbanju joge.

'Možemo i mi u sedmom desetljeću', napisala je pored fotografija koje je objavila na Facebooku, a koje su izazvale oduševljenje njezinih prijatelja i kolega.

'Svaka čast, godine su tebi stale negdje u četrdesetima. Ostale su samo nabrajanje', 'Ljubomorna sam na ovu zgodnoću i fleksibilnost', 'Vječno mlada to su korjeni dalmatinski', 'A vidi nogu, kao u curetka', 'Kakvo sedmo desetljeće, damica u najboljim godinama', 'Pa ti si žena - zmaj', samo su neki od brojnih komentara.

'Izuzetno sam znatiželjna i veseli me isprobati novi način vježbanja, pa sam tako godinama dizala utege, plesala, vozila bicikl i tako isprobala i jogu. U početku mi je bila pomalo dosadna i zahtjevna, ali sam shvatila koliko mi čini dobro. Godinama sam osjećala bol u leđima i ramenima, a imala sam i neke sportske ozljede. No kad sam počela redovito vježbati jogu, bolovi su nestali', kaže nam Abrus.

Najsretnija je, kaže, kad nakon napornog vježbanja isproba vježbu koja joj je na početku bila teška, a na kraju je ponovi s lakoćom.
'Dobrobit joge je u gipkosti, snazi i psihičkoj stabilnosti i nakon svakog treninga znam da sam sebi podarila poklon. Svakim treningom tijelo je fleksibilnije - sada vježbam teretom vlastitog tijela i smatram da što si stariji, treba više vježbati', ističe gumica.

Ovo ljeto joj je poluradno, isprepleteno užitcima.
'Član sam žirija za godišnju nagradu glumišta pa putujem gledajući premijerne predstave od Dubrovnika do Brijuna. U Rovinju u organizaciji opere BB igram operetu 'Grofica Marica' u sklopu Rovinjskog ljeta. A uz sve to prikupljam snagu svakodnevnim plivanjem, ni bure me ne mogu omesti', smije se Nada.