Charlotte McKinney

Zvijezda 'Baywatcha' pokazala savršeno tijelo u minijaturnom kupaćem kostimu

30.05.2017 u 18:08

Bionic
Reading

Kratku pauzu od svjetske promocije blockbustera 'Spasilačka služba', jedna od glumica odlučila je provesti u društvu prijatelja na pješčanoj plaži u Los Angelesu. Odabirom kupaćeg kostima, 23-godišnja manekenka i glumica malo je toga ostavila mašti na volju

Ima 23 godine, dolazi sa sunčane Prelijepa glumica mamila poglede u minijaturnom bikiniju i nakon što je snimila film, remake popularne serije 'Spasilačka služba',  Charlotte McKinney ne može proći nezamijećeno. Ovaj vikend provela je s društvom na pješčanoj plaži u Los Angelesu, a paparazzi nisu odoljeli neovjekovječiti ju u minijaturnom kupaćem kostimu različitih boja.

Charlotte McKinney
Charlotte McKinney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gornji dio kupaćeg kostima bio je bijele boje, dok su tanga gaćice bile crne. Od sunca se zaštitila slamnatim šeširom, ali i trendovskim sunčanim naočalama.

Odabirom dvodijelnog kupaćeg kostima malo je toga ostavila mašti na volju, no prolaznici na plaži na tome joj nisu zamjerili, budući da je tijelo dovela do savršenstva.

  • +6
Charlotte McKinney na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vikend odmora dobro joj je došao, budući da u posljednje vrijeme većinu vremena provodi na putu, promovirajući zajedno s Alexandrom Daddario, Kelly Rohrbach i Zacom Efronom blockbuster 'Spasilačka služba'. Charlotte je svoju karijeru započela kao manekenka, no u posljednje vrijeme 'prebacila' se u filmske vode.