NOVA IKONA STILA

Prelijepa glumica sve je uspjela zasjeniti

17.05.2017 u 08:42

Bionic
Reading

Sa službenim početkom ljetne filmske sezone na floridskoj premijeri 'Baywatcha' sve je uspjela zasjeniti indijska ljepotica Priyanka Chopra koja tumači jednu od glavnih uloga

U društvu filmskih kolega, poput Zaca Efrona i Dwaynea Johnsona, Priyanka se na floridskoj premijeri pojavila u izazovnoj haljini na preklop stvorenoj od svjetlucave crno-plave tkanine koja je činila efekt ombre.

Haljina dubokog dekoltea i proreza u donjem dijelu naglašavala je zavidnu liniju indijske ljepotice koja je seksepilan dojam podebljala crnim štiklama, dramatičnim make-upom i frizurom strogo zalizanog repa na razdjeljak.

  • +3
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Osim probojem u Hollywoodu, lijepa Priyanka u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati javnost pomno osmišljenim izdanjima za hod po crvenom tepihu. Ovu činjenicu nedavno je uspjela potvrditi u premijernom hodu crvenim tepihom bala Met Gala u režiji američkog izdanja magazina Vogue.

Iza izazovne haljine na preklop viđene na Priyanki krije se luksuzni američki brend Halston, a prema napisima magazina Vogue, riječ je o vintage modelu. Zahvaljujući novom svečanom odabiru, Vogue ju je usporedio s 'morskom božicom'.

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivšoj Miss svijeta mnogi predviđaju blistavu filmsku karijeru, a u tome joj sigurno neće odmoći izgled.  

Ljepotica koju je magazin Time svrstao na listu 100 najljepših žena na svijetu u jednom je intervjuu otkrila da ne pazi previše na prehranu niti redovito vježba.

'Blagoslovljena sam dobrim indijskim genima i ne trebam vježbati', rekla je Priyanka, otkrivši kako ne može odoljeti ni slasnom fast foodu.