pokazala obline

Prelijepa glumica mamila poglede u minijaturnom bikiniju

16.05.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Indijska glumica Priyanka Chopra opušta se u Miamiju nakon premijere svog novog filma 'Baywatch'. U društvu prijatelja glumica je uživala u morskim radostima i pritom plijenila pažnju u minijaturnom bikiniju

Zvijezda novog filma 'Baywatch', nastalog po planetarno popularnoj istoimenoj seriji, 34-godišnja Priyanka Chopra, čini se, ne može se zasititi pijeska i mora. Indijska ljepotica dan nakon premijere odlučila je provesti na plaži u Miamiju te je u društvu prijatelja uživala u morskim radostima.

Glumica se s prijateljima prvo opuštala pokraj bazena svog hotela, u kojem je odsjela za boravka u Miamiju. Nakon što više nije mogla podnijeti vrućinu brineta je svukla vruće traper hlačice i uskočila u ocean.

Bivša Miss Universe time je još jednom potvrdila zašto je jedna od 100 najljepših žena svijeta prema izboru magazina Time. Holivudska glumica odabrala je dvodijelni bijelo-zeleni mikro bikini kako bi mogla što bolje istaknuti svoje obline koje mame uzdahe, a zašto i ne bi kada ima isklesano tijelo do savršenstva.

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

169 centimetara visoka Indijka koja je karijeru započela u Bollywoodu, osim talentu za glumu, svoju slavu može zahvaliti upravo svojim tjelesnim proporcijama koje su vrlo brzo prepoznali i u Hollywoodu. Zahvaljujući seriji 'Quantico', koja se 2015. počela prikazivati na ABC-u, Priyanka je postala prva južnoazijska glumica koja je dobila glavnu ulogu u američkoj televizijskoj seriji.

 

  • +13
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumicu su od sunca štitile i sunčane naočale s plavim polariziranim svjetlima te veliki slamnati šešir. Nakon bućkanja u moru odlučila se ponovno preseliti u bazen te se nastavila opuštati uz piće.