CHIC TRUDNICA

Zgodna Emily Ratajkowski ne prestaje nas oduševljati svojim razigranim trudničkim stilom

10.11.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, 29-godišnju brinetu fotografi prate uvijek u stopu, a njezin mladenački stil prava je modna inspiracija

Emily ni u trudnoći ne odustaje od svojih ludo dobrih kombinacija, pa je tako ponovno izazvala pomutnju u još jednom cool izdanju kojem se nema što prigovoriti.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Model i glumica koju smo mogli vidjeti i u filmu Bena Afflecka 'Nestala' s lakoćom slaže cool izdanja jedno za drugom, a svi se slažu kako u trudnoći blista posebnim sjajem.

U jednom je ranijem intervjuu, lijepa Emily ispričala kako je njezin modni uzor neponovljiva Julia Roberts u 80-ima te da se nadahnjuje njezinim stilom iz toga vremena.

'Sviđa mi se način na koji je 80-ih godina nosila predimenzionirana odijela. Nedavno sam ponovno pogledala njezin film 'Moj dečko se ženi' i u cijelom filmu izgleda besprijekorno noseći sva ta odijela sa otkačenim topovima i minijaturnim sunčanim naočalama. Ona uvijek uspijeva izgledati lijepo i kul', rekla je zanosna brineta.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna brineta, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, nakon čega joj je manekenska karijera krenula uzlaznom putanjom, ponovno je okretala glave na ulicama LA-ja.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: DT2020 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova 'it' djevojka oduševljava ležernim stilom pa su je fotografi ulovili u još jednom neodoljivom stajlingu koji je uključivao traperice iznošenoga stila i bijele tenisice. Ljepotica je ovaj casual outfit upotpunila kratkim topom koji je otkrio rastući trbuščić.

Ljepotica je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako ju je karantena dodatno zbližila sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom s kojim se vjenčala u tajnosti 2018. godine.