MANDY MOORE

Ženstvena kreacija kao stvorena je za nju: Lijepa brineta dobro zna kako se privlače pogledi

07.10.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Mandy Moore prava je vladarica crvenog tepiha gdje redovito ostavlja bez daha senzacionalnim modnim odabirima

Zgodna brineta doista je odlično upućena u modu te je redovito među najbolje odjevenim showbizzericama, a njezin je stil bezvremenski i ženstven no nikad dosadan.

Prelijepa 34-godišnjakinja koja je ove godine za ulogu u hvaljenoj seriji 'To smo mi' bila nominirana i za nagradu Emmy ponovno je pokazala svoj nevjerojatni osjećaj za stil na eventu pod nazivom Veuve Clicquot Polo Classic održanom u Will Rogers State Historic Park in Los Angelesu.

  • +5
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepu Mandy pratili su zadivljeni pogledi u elegantnoj kreaciji u odvažnoj žutoj nijansi u kojoj nikad ne možete proći nezapaženo.

Ženstvena kreacija s damskim dekolteom naglasila je vitku figuru atraktivne glumice i pjevačice, a ovaj uspjeli stajling začinila je s nekoliko ključnih detalja: svijetloružičastom torbicom od kroko kože i efektnim zlatnim sandalama.

Lepršavu bob frizuru stiliziranu u blage valove začinila je s velikim špangicom - omiljenim modnim dodatkom trendeseterica ove jeseni.

Inače, talentirana Mandy je nedavno objavila svoj prvi singl nakon 10 godina stanke pod nazivom When I Wasn't Watching za koji je video režirala redateljica Lauren Dukoff.

  • +6
Mandy Moore Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

'Jako sam uzbuđena i zadovoljna sam reakcijama ljudi na tu pjesmu. Zblja mi je nedostajalo stvarati glazbu i izvoditi je pred publikom. Stvarno sam sretna', rekla je Mandy koja je karijeru započela kao teen glumica i pjevačica, a bila je u braku s glazbenikom Ryanom Adamsom.